Najlepši posnetki z droni 2016
V zraku · buzz buzz

Droni vsako leto bolj napredujejo, postajajo vse bolj dostopni in posledično nastaja vse več posnetkov iz zraka, ki ponujajo svež pogled na svet iz točk, ki so brez letalnikov sila težko dostopne. Če vas tovrstne fotografije še niso prepričale, vas bo izbor najboljših fotografij iz zraka, posnetih z droni v letu 2016, vsekakor.

Vsakič, ko v zrak poleti nov dron, ta dvigne letvico. Vse več ljudi se navdušuje nad njimi, medtem pa ti tudi že prevzemajo druge funkcije, kot je dostava.

PREBERITE ŠE: Dronestagram 2015: najboljše fotografije, posnete z dronom

A kar še vedno najbolj fascinira so posnetki, ki nastajajo iz ptičje perspektive, saj ponujajo pogled na svet, ki nam prej ni bil dostopen in smo ga tako zelo zavidali pticam.

Oglejte si najboljše fotografije iz zraka posnete z droni 2016:

Najlepši posnetki z droni 2016Odpri galerijo
Ognjemeti 2017 Novo leto 2017 – najlepši ognjemeti po svetu ob praznovanju novega leta Najbolj popularni tatuji 2016 Najbolj priljubljeni tatuji 2016 – najbolj ‘in’ v letu 2016 Mesta, kjer je življenje najdražje 2016 Top 20: najdražja mesta za bivanje v letu 2016 Silvestrovo Silvestrovanje: to so razlogi, da boste razočarani nad silvestrovim · · ·