24. marca bo v svojo že peto sezono vstopila Odprta kuhna, nedvomno najokusnejša znanilka pomladi pri nas. Vse skupaj se bo začelo v Ljubljani na Pogačarjevem trgu, Odprta kuhna 2017 pa bo tudi letos gostovala tudi v drugih slovenskih mestih.
“Tudi letos začenjamo v Ljubljani na Pogačarjevem trgu, kjer se bomo ob vrhunski ponudbi hrane in pijače družili vsak sončni petek, dokler bo vreme jeseni dopuščalo,” je ob pripravah na začetek nove sezone povedala Alma Kochavy, vodja projekta.
Koncept najbolj priljubljene kulinarične tržnice pri nas ostaja enak – raznovrstnost, izvirnost, svežina in kakovost v jedeh z vseh koncev Slovenije in iz svetovnih kuhinj, ki jih dopolnjuje resnično bogata ponudba vin, koktajlov, piva in drugih pijač. Posebnost Odprte kuhne je tudi njena zelena ‘duša’, saj si organizatorji ves čas prizadevajo za ukrepe za ločevanje vseh odpadkov in za uporabo povratne ali v celoti razgradljive embalaže.
PREBERITE ŠE: Slačifantje Chippendales se marca 2017 vračajo v Ljubljano
Odprta kuhna 2017 pa bo ponovno gostovala tudi v drugih slovenskih mestih. Prvo bo na vrsti Celje, in sicer v soboto, 1. aprila. Sledilo bo gostovanje v Kopru v soboto, 15. aprila, prvi letošnji obisk Nove Gorice pa Odprta kuhna načrtuje v sredo, 26. aprila.
Več informacij:
odprtakuhna.si