Odprta kuhna 2017: peta sezona gurmanskih dogodivščin

24. marca bo v svojo že peto sezono vstopila Odprta kuhna, nedvomno najokusnejša znanilka pomladi pri nas. Vse skupaj se bo začelo v Ljubljani na Pogačarjevem trgu, Odprta kuhna 2017 pa bo tudi letos gostovala tudi v drugih slovenskih mestih.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Pogačarjev trg, Ljubljana

Organizator

Odprta kuhna

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

“Tudi letos začenjamo v Ljubljani na Pogačarjevem trgu, kjer se bomo ob vrhunski ponudbi hrane in pijače družili vsak sončni petek, dokler bo vreme jeseni dopuščalo,” je ob pripravah na začetek nove sezone povedala Alma Kochavy, vodja projekta.
Koncept najbolj priljubljene kulinarične tržnice pri nas ostaja enak – raznovrstnost, izvirnost, svežina in kakovost v jedeh z vseh koncev Slovenije in iz svetovnih kuhinj, ki jih dopolnjuje resnično bogata ponudba vin, koktajlov, piva in drugih pijač. Posebnost Odprte kuhne je tudi njena zelena ‘duša’, saj si organizatorji ves čas prizadevajo za ukrepe za ločevanje vseh odpadkov in za uporabo povratne ali v celoti razgradljive embalaže.

PREBERITE ŠE: Slačifantje Chippendales se marca 2017 vračajo v Ljubljano

Ste pripravljeni na dobrote, ki bodo na voljo na Odprti kuhni 2017? (Foto: Odprta kuhna)
Ste pripravljeni na dobrote, ki bodo na voljo na Odprti kuhni 2017? (Foto: Odprta kuhna)

Odprta kuhna 2017 pa bo ponovno gostovala tudi v drugih slovenskih mestih. Prvo bo na vrsti Celje, in sicer v soboto, 1. aprila. Sledilo bo gostovanje v Kopru v soboto, 15. aprila, prvi letošnji obisk Nove Gorice pa Odprta kuhna načrtuje v sredo, 26. aprila.

Dodatne Informacije

Več informacij:
odprtakuhna.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!