24. mars går Open Kitchen, utvilsomt den smakfulle vårbebuderen i landet vårt, inn i sin femte sesong. Alt starter i Ljubljana på Pogačarjev trg, og Open Kitchen 2017 vil også arrangeres i andre slovenske byer i år.
“Tudi letos začenjamo v Ljubljani na Pogačarjevem trgu, kjer se bomo ob vrhunski ponudbi hrane in pijače družili vsak sončni petek, dokler bo vreme jeseni dopuščalo,” je ob pripravah na začetek nove sezone povedala Alma Kochavy, vodja projekta.
Koncept najbolj priljubljene kulinarične tržnice pri nas ostaja enak – raznovrstnost, izvirnost, svežina og kakovost v jedeh z vseh koncev Slovenije in iz svetovnih kuhinj, ki jih dopolnjuje resnično bogata ponudba vin, koktajlov, piva in drugih pijač. Posebnost Odprte kuhne je tudi njena zelena ‘duša’, saj si organizatorji ves čas prizadevajo za ukrepe za ločevanje vseh odpadkov in za uporabo povratne ali v celoti razgradljive embalaže.
LES MER: Chippendales vender tilbake til Ljubljana i mars 2017
Odprta kuhna 2017 pa bo ponovno gostovala tudi v drugih slovenskih mestih. Prvo bo na vrsti Celje, in sicer v soboto, 1. april. Sledilo bo gostovanje v Dill v soboto, 15. april, prvi letošnji obisk Nove Gorice pa Odprta kuhna načrtuje v sredo, 26. aprila.
Mer informasjon:
åpent kjøkken.si