DADDY'S HOME
Kulturni izbor · film

Leta 2015 je nepričakovana uspešnica postala komedija Očka proti fotru (Daddy’s Home), kjer smo spremljali igralca Willa Ferrella in Marka Wahlberga, ki sta upodobila biološkega očeta in očima, ki sta se borila za pozornost otrok.

Že letos pa bomo priča nadaljevanju, kjer se bo dvojica spopadla s svojima očetoma, ki ju bosta odigrala John Lithgow in Mel Gibson. Predvsem vključitev slednjega velja za veliko presenečenje. toda gre še za enega od pokazateljev, da se je Avstralec dokončno vrnil v Hollywood po burnih javnih škandalih, ki jih je bil deležen pred leti.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: TANKA LINIJA SMRTI (2017)

Še nekaj o sami zgodbi filma: Brad (Ferrell) si je vedno želel postati oče. Po poroki s Sarah so se mu te sanje končno uresničile, saj je postal očim njenima otrokoma. Zdaj se na vse pretege trudi, da bi izpolnil svoje življenjsko poslanstvo in postal najboljši očim vseh časov, česar ne more zmotiti niti prihod njunega pravega očeta Dustya (Wahlberg), s katerim se je v prvem delu spustil v neusmiljeni dvoboj za naklonjenost njegovih otrok. V drugem delu komedije Brad in Dusty združita moči, da bi družini pričarala nepozabni božič. Njun načrt pa skoraj zmoti prihod njunih očetov, ki si tako kot sinova ne bi mogla biti bolj različna.

Al-Pacino-1992-Scent-of-a-Woman 9 vlog, za katere so igralci šli predaleč 27511130 Kako filmi uporabljajo sliko in zvok, da prestrašijo ljudi? coverflatliners Filmski napovednik: Tanka linija smrti (2017) cover final 10 pristnih romantičnih filmov, ki vama bodo vzbudili željo po “več” · · ·