Provokativne ilustracije, ki kažejo, kaj je narobe z našo družbo

Provokativne ilustracije, ki kažejo, kaj je narobe z družbo.

Argentinski ilustrator Al Margen nas s svojimi ilustracijami opominja, da naša družba še zdaleč ni popolna. Poglejte si te satirične ilustracije, ki vas bodo nedvomno spodbudile k razmišljanju.

Vsi vemo, da nič ni popolno. Niti naša sodobna družba. V njej je kar nekaj problematičnih in skrb vzbujajočih stvari, in čeprav smo jih že prav gotovo opazili, očitno nismo dovolj hitri, da bi jih spremenili. Al Margen, ilustrator iz Buenos Airesa, ustvarja neverjetne ilustracije, kjer izpostavlja pomanjkljivosti našega časa. Ustvarja ilustracije, ki so včasih glasnejše od besed in spodbujajo k razmišljanju. Sam avtor je do svojih del zelo kritičen, do njih pa ima pravi umetniški odnos: “To so otroci dolgočasja, nekonformizma in jeze. Predstavljajo zavržene ideje. So smeti podzavesti. Ampak kljub temu so bolj iskrene kot druge ilustracije, saj nimajo obveze, da ugajajo. So stvar impulza in nič več. Nastale so zato, da ‘nagajajo’, saj kažejo na našo nepopolnost.”
V galeriji si poglejte nekaj njegovih najbolj satiričnih ilustracij.

PREBERITE ŠE: TE ILUSTRACIJE BRILJANTNO POVZAMEJO DVOJNE STANDARDE, S KATERIMI SE SOOČAJO ŽENSKE

Galerija – Provokativne ilustracije, ki kažejo, kaj je narobe z družbo

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/AlMargenPagina

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!