Velikost porcij v McDonald'su skozi čas
V zraku · buzz buzz

Prvi McDonald’s se je odprl leta 1955 v mestu Des Plaines (Illinois, ZDA). Tedaj so imeli na meniju le devet stvari, avgusta 2015 pa jih imajo okoli 170 po celem svetu. In medtem ko ni presenečenje, kako se je McDonald’s v tem času spremenil in kako se je razširila njihova ponudba, pa je presenetljivo, kako veliko so postale njihove porcije. Preverite, kako so se napihnile glede na leto 1955.

Vas zanima, kako so skozi čas rasle porcije v McDonald’su? Koliko so se glede na leto 1955 ”poredili” hamburgerji, koliko porcije ocvrtega krompirčka, za koliko je zrasla pijača? Oglejte si nazorni video posnetek s strani BuzzFeedu, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

PREBERITE ŠE: McDonalds z Big Mac lifestyle kolekcijo v modne vode

Seveda, ko se je odprl prvi McDonald’s, so ljudje prav tako naredili vse, da bi bili/ostali vitki, a debelost je danes epidemična. Naključje?

the-extreme-minuet-an-incredibly Shuchu Regain: The Extreme Minuet – najhitrejši orkester na svetu McColloughov učinek Pozor! Ta slika lahko popači tvoj vid za tri mesece! Ogled na lastno odgovornost. Mac uporabniki prvič preizkusijo PC Kaj se zgodi, ko zaprisežen uporabnik Mac-a prvič preizkusi PC? Pitna voda iz pipe je privilegij. Kje na svetu lahko pijemo vodo iz pipe?