Screen Shot 2014-08-23 at 18.40.40
V zraku · buzz buzz

Kakorkoli obrnete, pa tu ne mislim čevapčičev, pleskavic, klobas in ražnjičev, žar in pivo sta se vedno držala en drugega kot klop, a še nikoli tako kot v primeru aluminijastega žara »bitty-q«, miniaturnega »naredi sam« roštilja in najbolj kul oblike ‘reciklaže’ pločevinke, ki ste ji bili kdajkoli priča.

Verjetno se vam je kdaj že zaluštalo po žaru, pa tega ni bilo v bližini in ste morali svojo bolestno željo po čevapčičih utišati s čim drugim. A za vsako bolezen rož’ca raste in tako tudi za ta primer obstaja rešitev. Sliši na ime bitty-q, mini raženj, ki ga lahko naredi vsak, najsi je še tako nevešč vihtenja orodja. Potrebujete zgolj pločevinko, škarje, žičnati obešalnik (tisti iz čistilnice), brusni papir, šablono za rešeto, klešče za žico, nekaj vijakov in matic, dva u-vijaka, par tečajev in malce oglja.

PREBERITE ŠE: Frozen Beer Slushie Machine: aparat, ki pivsko peno naredi kraljevsko

Gre definitivno za najboljši recept za žar, a če je to preveč dela za vas, ga lahko pripravite tudi brez določenih sestavin, kot so vijaki, matice, tečaji in šablona.


BuOYmwvIMAEJTf3 Kako delati z ljudmi, ki so pametnejši kot ti? cover 10 pametnih idej za ponovno uporabo bananinega olupka Foto: Othman Toma Othman Toma: umetnik, ki namesto z barvo slika s stopljenimi sladolednimi lučkami neverwind Nevermind – igrica, ki ve kdaj vas je strah · ·