fbpx

Power Block: potovalni USB polnilec lahko simultano polni kar pet mobilnih naprav

Power Block je enkraten polnilec, kaj enkraten, petkraten, saj lahko prek USB priključkov istočasno nahrani kar pet 'lačnih ust' (beri mobilnih naprav). Strup je v majhnih stekleničkah. Kljub temu, da ni večji od dlani, mu 10.6 ampera daje moč, da z maksimalno hitrostjo hkrati 'doji' kar štiri tablice in en pametni telefon. In za to potrebuje vsega eno vtičnico.

Osnovne Informacije
Znamka
The Coop Idea
Model
Power Block
Cena
40€
Trgovina

Power Block je idealen za potovanja, saj ne samo eliminira potrebo, da s seboj vlačite svojo zbirko polnilcev, tudi vtičnice si ne bo več treba rezervirati, ker bo ena dovolj za vse.

PREBERITE ŠE: NomadPlus – polnilec za iPhone, ki ne rabi električnega priključka za polnjenje baterije

Polnilca Power Block nič ne moti, če ima polne roke dela.
Polnilca Power Block nič ne moti, če ima polne roke dela.

Dve ‘reži’ tega polnilca, ki prihaja iz podjetja The Coop Idea, sta t.i. Smart Hub vmesnika, kar pomeni, da je ni pametne naprave, ki je ne bi mogel spraviti v formo. Drugače povedano, rad se giba v ‘intelektualnih’ krogih. A to zgolj kar se tiče naprav, kajti sicer je idealen tako za potujoče družine, družbe, kot za tehnološke džankije. Ker ni večji kot samolepilni listek (88x75x33 mm) in sodi v peresno lahko kategorijo (210 g), sploh ne boste vedeli, da potuje z vami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!