fbpx

1 Finger Selfie Challenge: goli selfi s prstom, ki prikriva intimne dele

One finger selfie challenge - gol selfi z enim prstom, ki prekriva intimne dele

Če ste naveličani običajnih selfijev in ne želite tvegati s selfijem brez rok, se lahko preizkusite v novem izzivu, ki se po spletu širi kot požar – 1 Finger Selfie Challenge. Vaša naloga je, a) da se postavite pred ogledalo, vanj usmerite fotoaparat in z enim prstom prekrijete oba intimna dela, torej mednožje in bradavici, in b) da se fotografirate goli. Sprejmete izziv?

Po selfiju brez rok prihaja 1 Finger Selfie Challenge ali selfi s prstom, ki prekriva vse intimne predele, nov bizaren spletni izziv, ki v nasprotju s prvim ne predstavlja tveganja za vaš pametni telefon, zato pa za vaše dostojanstvo. Gre namreč za goli selfi, ki ga posnamete pred ogledalom, vaša naloga pa je, da z enim samim prstom prekrijete tako mednožje kot obe bradavici.

PREBERITE ŠE: High Five Selfie – selfi brez rok je najbolj tvegan selfi za tvoj telefon

Ste pripravljeni sprejeti izziv?
Ste pripravljeni sprejeti izziv?

Čeprav se na prvi pogled to zdi nemogoče, pa prav odsev v ogledalu omogoča, da s spretno postavljenim prstom ubijete dve muhi na en mah. Bizaren trend je sprožila ustvarjalka animejev (japonskih risanih filmov) Sky-FreDom, ki je navdih našla pri anime liku, ki uporablja kazalec za prekrivanje intimnih predelov.


Če želite izvedeti, kako ustvariti nenavaden selfi, v katerem z enim samim prstom cenzurirate tako genitalije kot bradavici, si oglejte zgornji posnetek. Tako kot večina selfi izzivov, tudi ta ne diskriminira. Posnamejo ga lahko tako moški kot ženske.

Galerija – 1 Finger Selfie Challenge:

Dodatne Informacije

Več informacij:
pixiv.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!