Planet kock 2016: pridite na ogled Lego replike Kongresnega trga

Planet kock 2016

Ljubitelji Lego kock, pozor! Bliža se Planet kock 2016, razstava Lego kreacij, Lego delavnic in Lego tekmovanj na več kot 1000 kvadratnih metrih! Planet kock bo na Gospodarskem razstavišču potekal od 1. do 4. decembra 2016. Na njem boste med drugim naleteli na Lego repliko Kongresnega trga, gradu Snežnik in Big Bena ter prizor iz filma Reševanje vojaka. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji Vojne zvezd in robotike.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5€

Ljubitelji kock Lego boste med 1. in 4. decembrom 2016 v sedmih nebesih, saj bo na Gospodarskem razstavišču (hala A2) potekal Planet kock 2016, razstava Lego kreacij (vozil, kot so Mini Cooper, Bulli, stavb, kot so Taj Mahal, Big Ben, Sydneyjska opera, Disneyjev grad in kreacije z igralno tematiko), Lego delavnic (npr. NXT Mindstorms) in Lego tekmovanj (kot npr. tekmovanje z Lego vozilom na brezžično vodenje, pa sestavljanje iz kock 2 x 4 in koliko kock lahko zložiš na dlan v minuti).

PREBERITE ŠE: Največja Lego trgovina na svetu in planiška velikanka iz kock Lego

Dogodek po meri ljubiteljev Lego kock in kreativnosti.
Dogodek po meri ljubiteljev Lego kock in kreativnosti.

Planet kock 2016 bo med drugim gostil Lego repliko Kongresnega trga v velikosti 3 x 2 metra, repliko gradu Snežnik in Celjskega doma, obeta se tudi razstava Lego Star Wars. Na ogled bodo tudi številne diorame (srednjeveška, Orient, Kitajska, Perzija, Mongolija, prizor iz filma Reševanje vojaka Ryana …) in zahtevnejše kreacije (Tehnic in NXT-robotika). Razstava je primerna za vse starosti.

Galerija – Planet kock 2016:

Dodatne Informacije

Več informacij:
gr-sejem.si
kocke.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!