10+ izvrstnih serij, ki jih lahko brezplačno gledaš takoj zdaj!

Si želiš brezplačno ogledati vrsto odličnih serij, novih ali nostalgičnih? Potem nujno preveri Amazon Prime, kjer si lahko 30 dni brezplačno gledaš izjemno zbirko serij, fimov, itd. Zate smo tokrat izbrali 10+ izvrstnih serij, kjer so na voljo vse sezone, ogled pa je popolnoma BREZPLAČEN!

Še ne veš, kaj je Amazon Prime Video? Amazon Prime Video je del članstva Amazon Prime – največjega shopping kluba na svetu, slednji pa avtomatično omogoča izjemne nakupne priložnosti. Te so povezane z velikimi popusti (Amazon Prime Day) in brezplačnim hitrim pošiljanjem izdelkov. Poleg tega obstajajo tudi posebne dnevne ponudbe, kjer se na dnevni ravni v vseh kategorijah pojavljajo ekskluzivne ponudbe z izjemnimi popusti, seveda rezervirane le za člane Amazon Prime. Vendar Amazon Prime ne pomeni le posebnih nakupnih ugodnosti. S članstvom v Amazon Prime dobite tudi dostop do ene največjih knjižnic filmov in serij na svetu, Amazon Prime Video. In to članstvo je kar 30 dni brezplačno, kar pomeni, da lahko 30 dni brez skrbi gledaš vse te izvrstne serije in filme! A ni to super? Če boš v 30 dneh prišel do konca svojega seznama “must see” serij ali filmov, ti predlagamo, da si nastaviš opomnik, s katerim 29. dan prekličeš članstvo in tako ti ne bodo čisto nič zaračunali!

Sicer pa članstvo v Amazon Prime stane 7,99 € na mesec, a znesek se ti povrnil že z znižano ali brezplačno poštnino ob prvem nakupu (za izdelke z oznako Prime). Tudi ko naročnino že enkrat plačuješ, jo lahko prekineš kadarkoli. Zato prav nič ne tvegaš s prijavo na Amazon Prime. S prijavo preko priložene povezave pridobiš še dodatne bonbončke in odkleneš kupone z ugodnostmi.

10+ izvrstnih serij, ki jih lahko BREZPLAČNO gledaš takoj zdaj z Amazon Prime!

Fleabag (2016–2019)


Gre za izvstno humoristično serijo, ki je okno v um duhovite, seksualne, jezne, žaloste ženske, ki se po svojih najboljših močeh prilagaja sodobnemu načinu življenja v Londonu. Z emmyjem, bafto in zlatim globusom nagrajena Phoebe Waller-Bridge je napisala scenarij, prav tako pa igra glavno vlogo ženske “brez filtrov”, ki se poskuša pozdraviti, hkrati pa zavrača vsakogar, ki ji poskuša pomagati in ves čas ohranja svoj pogum.

Na Amazon Prime Video sta na voljo obe sezoni, ogledaš pa si ju lahko brezplačno!

The Marvelous Mrs. Maisel (2017– )


Leto 1958, New York. Midge Maisel ima moža, otroke in elegantno življenje na Upper East Sidu. Ko pa se ji vse skupaj obrne na glavo, se mora odločiti, kaj je tisto, v čem je dobra in kaj jo definira. In prehod iz gospodinje v stand-up komedijantko se vsem, razen nje, zdi (pre)divja ideja.

Na Amazon Prime Video so na voljo vse tri sezone, ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

Jack Ryan (2018– )


Ko Jack Ryan, analitik iz CIA, naleti na sumljivo serijo bančnih transakcij, ga njegovo iskanje odgovorov ponese od varnega pisarneškega dela v smrtnonosno igro mačke in miši po Evropi in Bližnjem vzhodu, pri čemer vedno močnejši terorist pripravlja množičen napad na ZDA in njene zaveznice.

Na Amazon Prime Video sta na voljo obe sezoni, ogledaš pa si ju lahko brezplačno!

Mr. Robot (2015–2019)


Serija Mr. Robot sledi Elliotu, mlademu programerju, ki podnevi dela kot inženir kibernetske varnosti, ponoči pa kot vigilantski heker. Elliot se tako znajde na razpotju, ko ga skrivnosti vodja podzemne hekerske skupne zaposlu, da bi uničil korporacijo, pri kateri je zadolžen za hibernetsko varnost.

Na Amazon Prime Video so na voljo vse štiri sezone, ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

Hannibal (2013–2015)

https://www.youtube.com/watch?v=Sx9bjEfzV_s
Najbrž nikoli ne bo enostavno razložiti, kako se je lahko nečemu tako drznemu, nasilnemu in naravnost čudovitemu, kot je Fullerjeva priredba Hannibala Lecterja Thomasa Harrisa, uspelo pritihotapiti na televizijsko mrežo. NBC je namreč kar tri sezone predvajal eno najambicioznejših dram v TV-zgodovini. Mads Mikkelsen je suvereno zdrsnil v orjaške čevlje Anthonyja Hopkinsa in naredil popolnoma svoj lik. Edino upamo lahko, da dobimo nekoč spet priložnost, da obiščemo ta svet in si ogledamo četrto sezono, v kateri so nameravali predstaviti svojo verzijo agentke FBI-ja, Clarice Starling.

Na Amazon Prime Video so na voljo vse tri sezone, ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

The Boys (2019– )


The Boys prikazuje, kaj se zgodi s superheroji, ki so tako priljubljeni kot zvezdniki, tako vplivni kot politiki in tako cenjeni kot bogovi, če svoje velesile zlorabijo v nečedne namene. Gre za boj brezmočnega proti supermočnemu, The Boys pa se lotijo junaškega podviga, ko želijo razkriti resnico o “The Seven” (Sedmih).

Na Amazon Prime Video je že na voljo prva sezona, ogledaš pa si jo lahko brezplačno!

Spuži Kvadratnik (SpongeBob SquarePants, 1999– )


Ahoj, prijatelji! Potopite se v svet Spužija Kvadratnika, kje vas čakajo kopica smeha in navtične neumnosti! “Ripped Pants, “Nature Pants”, “Scaredy Pants” in še veliko več – to je nepopisno dobro preživet čas z eno najbolj neumnih morskih spužv daleč naokoli!

Na Amazon Prime Video te čaka sicer več sezon, prve štiri pa si lahko ogledaš popolnoma brezplačno!

Transparent (2014–2019)


Ko partriarh družine Pfefferman prizna svojo skrivnost, začnejo na dan prihajati skrivnosti celotne družine in vsaka izmed njih ima presenetljiv zasuk, ko začnejo ugotavljati kdo so in kdo bodo šele postali!

Na Amazon Prime Video so na voljo vse štiri sezone, ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

Zdravnikova vest (House M.D., 2004–2012)


Dr. Gregory House do svojih pacientov ne kaže sočutja in če bi se dalo, se z njimi sploh ne bi pogovarjal. Zaradi lastne nenehne fizične bolečine, uporablja palico, ki je na videz odmev njegovega rezkega, brutalno iskrenega odnosa, medtem pa mu njegovo nekonvencionalno razmišljanje in brezhibni instinkti prinašajo veliko spoštovanja.

Na Amazon Prime Video je na voljo vseh osem sezon, ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

Hunters (2020– )


70. leta prejšnjega stoletja, Amerika. Nacisti načrtujejo vrnitev na oblast, posebna skupina pa jih skuša ustaviti in ujeti. To je nova serija, v kateri igra tudi Al Pacino, najverjetne pa te bo nekoliko spomnila na Tarantivno film Neslavne barabe, le da je gre v tem primeru za mračnejše in resnejše delo.

Na Amazon Prime Video je že na voljo prva sezona, ogledaš pa si jo lahko brezplačno!

Vikingi (Vikings, 2013– )


Če te vsaj malo zanima norveška mitologija, potem ti bo ime Ragnar Lothbrok verjetno znano. V bistvu gre za kralja in močnega vladarja, ki je teroriziral Angleže in Francoze. Viking je serija, ki sledi temu kralju, s svojim šarmom in obsegom pa zagotovo lahko tekmuje s serijo Igra prestolov. Igra je vrhunska, kot tudi kinematografija, in več kot zasluženo je nastala že šesta sezona!

Na Amazon Prime Video je na voljo vseh šest sezon, ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

The Grand Tour (2016– )


Verjetno bomo videli kar nekaj sezon Grand Toura, ki je, glede na svojo trifekto gostiteljev, nepresentljivo zelo podoben Top Gearu. Če torej rad gledaš moške, ki kot v prizoru Mad Maxa sredi puščave “kurijo gumo”, potem je to zate. To pa še ni vse! Četra sezona bo sestavljana iz posebni celovečercev, najprej pa so se “grandturovci” odpravili v Kambodžo, kjer bodo na vodi pokazali, česa so zmožni!

Na Amazon Prime Video so na voljo tri sezone in prvi del četrte (The Grand Tour Presents: Seamen), ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

Good Omens (2019)

https://www.youtube.com/watch?v=2ZSXlNRRoGU
Ta mini serija je prišla takorekoč od nikoder in nas vrgla na “ta zadnjo”! Good Omens, ki temečji na knjigi Terryja Pratchetta in Neila Gaimana, te bo s svojo malce noro, a srčno zgodbo o dobrem in slabem, prijateljstvih demonih, angelih in čarovnico s pogledom v prihodnost, v trenutku zasvojila! Prav tako ji ne škodi, da je precej “britanska” (na dober način) in da ima zvezdniško igralsko zasedbo!

Na Amazon Prime Video je na voljo celotna mini serija, ogledaš pa si jo lahko brezplačno!

Catastrophe (2015–2019)


Iz glav Sharon Horgan in Roba Delaneyja prihaja en najbolj smešnih in dobro napisanih sitcomov v zadnjih letih. Zgodba gre nekako takole: “one-night stand” se spremeni v razmerje, kot Sharon oznani, da je noseča. Toda serija vsebuje nekaj najboljšega humorja, kar si ga kdaj videli na televiziji! Združi to še s patosom, ugnezdenem med številnimi šalami na račun seksa, in dobiš spodobno klasiko!

Na Amazon Prime Video so na voljo vse štiri sezone, ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

Bosch (2014– )


Serija Bosch temelji večih romanih, glavnemu liku pa je bilo že od nekdaj namenjeno, da prispe na male zaslone! Harry Bosch, ki ga je ustvaril Michael Connelly, oživil pa igralec Titus Welliver, je detektiv za umore, ki mora razrešiti smrt 13-letnega dečka, medtem pa njemu samemu sodijo za umor serijskega morilca.

Na Amazon Prime Video je na voljo vseh šest sezon, ogledaš pa si jih lahko brezplačno!

Še druge odlične serije, ki te brezplačno čakajo na Amazon Prime Video

Star Trek: Picard (2020– )
Lucifer (2015– )
American Gods (2017– )
The Man in the High Castle (2015–2019)
Prijatelji (Friends, 1994–2004)
Talenti v belem (Grey’s Anatomy, 2005– )
Družinski človek (Family Guy, 1999– )
Skrivnostni otok (Lost, 2004–2010)
Mr. Bean (1990–1995)
Drzna dekleta (The Bold Type, 2017– )
Brez sramu (Shameless, 2011– )
Mentalist (The Mentalist, 2008–2015)
Varuška (The Nanny, 1993–1999)
Beg iz zapora (Prison Break, 2005–2017)
To smo mi (This Is Us, 2016– )
Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother, 2005–2014)

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Toilet Paper Blaster Skid Shot: otroška puška, ki jo poganja toaletni papir!