fbpx
Foto: Zara.com

10 načinov, kako kombinirati in poživiti črna oblačila

Črna oblačila so že od nekdaj zelo priljubljena, ne glede na to, ali se želimo obleči udobno, elegantno ali pa se odeti v prav poseben stil. Tako je zato, ker lahko s črno ustvarimo ogromno različnih podob - odvisno je le, katere modne dodatke bomo izbrali. Sledi 10 načinov, kako lahko kombiniramo črna oblačila.

1. Torbica

Outfit v črni barvi lahko čisto preprosto poživite s torbico, ki bo ob črnih oblačilih takoj prišla do izraza.

2. Nakit

Ob črnih oblačilih bo takoj pozornost pritegnil tudi nakit, kombinacija črne in zlate pa že od nekdaj velja za eno najčudovitejših.

3. Ročna ura

Poleg nakita črna oblačila kličejo tudi po ročni uri, sploh če se ta prav tako sveti v zlatih ali bronastih odtenkih.

4. Bela obutev

Nikar se ne bojte kontrastov – sploh tistega najbolj univerzalnega med črno in belo. Če je vaš stil tega dne bolj športen, se ozrite po belih supergah, če pa želite ustvariti vtis elegance, je najbolje poseči po belih ali bež škornjih ali čevljih z visoko peto.

5. Obutev v živih ali neon barvah

Če ste bolj pogumni, je odlična ideja za poživitev črnih oblačil obutev v živih barvah. Sploh vaši čevlji z visoko peto bodo na tak način takoj pritegnili pozornost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Streetstyle Daily (@streetstyle__daily)

6. Dodajte belo

Odličen način ustvarjanja kontrasta je, da si pod črno oblačilo nadenete belo srajco, ki se je bo opazilo le malo. To svetujemo predvsem, če si želite bolj elegantnega izgleda.

7. Sončna očala

Naj sonce sije ali ne, sončna očala so odličen modni dodatek h kateremu koli outfitu. Če ste v črnem, bodo bela ali živobarvna očala takoj priklicala poglede k vašemu obrazu.

8. Šal ali okoli ramen zavezan pulover

V zadnjem času je priljubljen način oblačenja tak, da si okoli ramen zavežete pulover. Tako se lahko poigrate z barvami, hkrati pa vas ne bo skrbelo, če se vreme ohladi. Predlagamo, da izbirate sivkaste, bež ali pastelne tone, ali pa se namesto puloverja pogrejete s šalom.

9. Rokavice in kapa

Glede nizkih temperatur vas ne bo skrbelo tudi, če si nadenete kapo in rokavice, s katerima lahko prav tako ustvarite kontrast s črnimi oblačilih. V toplejših dneh lahko puhasto kapo zamenjajte za klobuk ali kapo s šiltom.

10. Ostanite v črnem

Marsikdo se bo strinjal, da črni odtenki v modnem svetu veljajo za najbolj elegantne ter da ne potrebujejo nobenih dodatkov. Vaš outfit lahko tako izpade čudovito in daleč od dolgočasnega, tudi če ga ne poživite z drugimi barvami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!