fbpx

Razlaga sanj: kaj intimne sanje razkrivajo o vas

Foto: envato

Kaj vam razkrivajo sanje? Morda, da varate partnerja? Uresničujete spolne fantazije? Ali se v sanjah vrnete k bivšemu? Ampak, ali ste vedeli , da včasih tudi najbolj predrzne sanje niso povezane s spolnostjo?

V sanjah vaša podzavest rešuje težave in odgovarja na vprašanja, s katerimi se budni ne znate soočati in na katera si ne upate odgovoriti. Z raziskovanjem in razlago sanj lahko ugotovite, kaj se dogaja v vašem življenju.

V knjigi “Decode Your Dream”, psiholog Ian Wallace piše o pomenu intimnih sanj. Pravi, da ljubezenske sanje ponujajo globlje razumevanje, v to, kaj si v življenju najbolj želite, medtem ko so intimne sanje sprejemanje teh skritih sanjskih strasti.

Psiholog v knjigi razlaga, kaj vaše intimne sanje govorijo o vas, poglejmo si nekaj takšnih sanj.

1. Spolni odnosi na čudnih mestih

Če sanjate, da imate spolne odnose na čudnih mestih, to pomeni, da se je v vašem vsakdanjem življenju zgodila neka nenavadna situacija. In vam daje priložnost, da svoje ustvarjalne talente in strast uporabite v svežem, še neznanem kontekstu.

2. Strastno poljubljanje

V sanjah usta simbolizirajo, vašo prepričanost, da izražate iskreno mnenje. Partner, ki ga poljubljate, lahko ima kakšen simbolni pomen, vendar so te sanje usmerjene v to, da se povežete sami s seboj in spoznate, da ste sposobni jasno izraziti, kaj želite, namesto da se tega ne upate povedati. Ne molčite več, izrazite svoje mnenje!.

3. Prepovedane stvari

Če sanjate, da ste z nekom nekje, kjer ne bi smeli biti, pomeni, da se počutite onemogočeni, bi v razvili določen ustvarjalni talent. Pogosto so razlog ljubosumni ljudje, ki vam zavidajo vaše sposobnosti in želijo ustaviti vaš napredek.

4. Skrivnostni ljubimec

Se vam v sanjah večkrat pojavi na videz popoln ljubimec in izgine ravno takrat, ko se mu želite približati? To kaže, na to, da na svoje ustvarjalne sposobnosti gledate kot na talente, ki prihajajo in odhajajo, ne na stvari, na katere se lahko sklicujete, ko jih potrebujete.

Kakšen pomen ima v sanjah vaš ljubimec? Foto: We Vibe Toys / Unsplash

5. Napačen ljubimec

Sanjate, da ste z nekom, čeprav globoko v sebi veste, da ta oseba ni prava za vas? To pomeni, da uporabljate ustvarjalnost in strast za dosego uspešnega izhoda iz neke situacije, vendar vaše srce pri tem ni vpleteno.
Običajno je to znak, da želite s svojo energijo ugajati drugi osebi. Le to raje usmerite v nekaj, kar si resnično želite – zase.

6. Orgije

Če sanjate, da sodelujete v orgijah, to pomeni, da boste v svojem življenju imeli priložnost deliti svoje ustvarjalne talente z nizom drugih ljudi. Čeprav z njimi morda ne boste ustvarili novih idej, bo to razširilo vaše ustvarjale procese. Na vidiku so nove priložnosti.

7. Vrnitev bivšemu partnerju

Sanje o bivših kažejo, na to da se zavedate priložnosti, da lahko nadaljujete z delom ali v službi, ki vam je bila nekoč všeč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!