10 najbolj podlih fantov s svetovnega prvenstva v nogometu

Vsako svetovno prvenstvo v nogometu postreže s poslasticami in veličastnimi trenutki, a na drugi strani tudi z incidenti, katerih število si zdi da z leti tako po kvantiteti kot 'kvaliteti' le narašča. Ali pa tudi ne. Nekoč namreč ni bilo toliko kamer, toliko objektivov in je lahko marsikaj ostalo skrito. A ne naslednjih deset potez, zaradi katerih so se njihovi glavni akterji znašli na črni listi nogometašev.

Čeprav je veliko izmed njih res bizarnih, pa ni bojazni, da bi bila na samem vrhu kar naenkrat gneča kot v BTC-ju ob štirih popoldne. Kako visoko kotirajo in ali dosegajo kontroverznost Maradonine ‘božje roke’ (1986) in Zidanove ‘čelne’ (2006) bo pokazal čas, a že danes lahko skorajda trdimo, da se bo vsaj Suarezov ugriz pridružil tej ‘izbrani’ druščini.
Nogometna igrišča rojevajo junake in bedake in ugriznimo v galerijo desetih s tega svetovnega prvenstva, ki je spoznalo, kako kratka je lahko pot od enega do drugega.

Preberite še: Najboljši memi iz svetovnega prvenstva v nogometu v Braziliji

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Balmain x Maluma: glasba in moda se prepletata v novi kolekciji francoske modne hiše