Znani igralci na katere so ženske nore, čeprav ne veljajo za klasične lepotce

Neprivlačen ali čeden?

Foto: Joaquin Phoenix /IMDB

Izraz "grdo privlačen" se pogosto uporablja za moške, ki se ne morejo pohvaliti s klasično lepoto, a so kljub temu izjemno privlačni. Njihove obrazne poteze morda niso pravilne, nimajo polnih ustnic ali lepega nosu, vendar to nikakor ne zmanjša njihove privlačnosti. Čeprav nikoli niso veljali za klasične lepotce, jih ženske zaradi njihove karizme obožujejo in uvrščajo na seznam seks simbolov.

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix je z oskarjem nagrajeni ameriški igralec, ki je v mladih letih dosegel uspeh s filmom Parenthood. Ob njegovih zgodnjih uspehih je igral v filmih Gladiator in Walk the Line, za katere si je prislužil zlati globus in nominacijo za oskarja. Nadaljeval je s priznanimi vlogami v filmu Her in Inherent Vice, preden je za nastop v Jokerju dobil svoj prv oskarjev kipec.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinlphoenix)

Sean Penn

Sean Penn je ocenjen kot eden najboljših igralcev svoje generacije in si prislužil več nominacij za oskarja. Poleg vlog je pozornost medijev pritegnil s svojim zelo burnim zasebnim življenjem. Eden najbolj znanih hollywoodskih igralcev je bil poročen z Madonno in Robin Wright. Kljub takšnim mnenjem nihče ni mogel zanikati, da je bilo Pennovo delo dosledno najvišjega kalibra, zaradi česar je postal sodobni Marlon Brando.

Willem Dafoe

Willem Dafoe, ki je v svoji legendarni karieri posnel več kot sto filmov, je mednarodno cenjen, ker je v nekatere najbolj ikonične filme našega časa vnesel vsestranskost in drznost. Njegova umetniška radovednost pri raziskovanju človeškega stanja ga vodi do projektov po vsem svetu, od hollywoodskih filmov do neodvisne kinematografske produkcije. Znan je po svojem izrazitem prodornem glasu in številnih priznanjih, vključno s štirimi nominacijami za nagrade Oskarja in tri za Zlati globus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Willem Dafoe (@willemdafoe1955)

Norman Reedus

Norman Reedus se je rodil v Hollywoodu na Floridi. Je italijanskega, angleškega, škotskega in irskega porekla. Znan je po vlogi Murphyja MacManusa v filmu The Boondock Saints. Od leta 2010 igra kot Daryl Dixon v televizijski seriji AMC The Walking Dead.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by norman reedus FANPAGE (@norman.land)

Adam Driver

Adam Driver je ameriški igralec, model in producent. Ima angleške, nizozemske, nemške, irske in škotske prednike. Prejel je veliko priznanj, med drugim priznanje Volpi za najboljšega igralca, bil je nominiran za nagrado Tony, dvakrat za nagrado Oskar in štirikrat za nagrado Emmy Primetime. Velja za enega največjih igralcev svoje generacije tako v ZDA kot po svetu, saj so njegove vrhunske lastnosti izražene še v vzvišeni paleti odličnih predstav, polnih edinstvene globine, subtilnosti in karizme. Trenutno ga lahko spremljamo v filmu House of Gucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Driver’s (@rendriver)

Benicio Del Toro

Benicio Del Toro se je sredi devetdesetih pojavil kot eden najbolj gledljivih in karizmatičnih igralcev. Je portoriški filmski igralec in filmski producent, ki je osvojil najpomembnejše nagrade v filmski industriji kot so oskar, zlati globus in nagrado BAFTA.

Vincent Cassel

Modrooki Vincent Cassel je francoski igralec. Za nastop v filmu La Haine Mathieua Kassovitza iz leta 1995 je prejel dve nominaciji za Césarjevo nagrado. Zaradi svojih vlog, eklektičnih odločitev in talenta, je postal zvezda evropske kinematografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel)

Tom Hiddleston

Thomas William Hiddleston je angleški igralec. Je prejemnik različnih priznanj, med drugim nagrade Zlati globus in Laurence Olivier, poleg tega je tudi nosilec nominacij za dve nagradi Primetime Emmy in nagrado Tony.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hiddleston (@twhiddleston)

Christian Bale

Christian Bale je angleški igralec. Znan je po svoji vsestranskosti in številnih preobrazbah v svojih vlogah. Bale je prejemnik različnih priznanj, med drugim Oskarja in dveh nagrad Zlati globus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Bale (@christianbale_)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!