fbpx

Ne hitite v napačno razmerje zaradi napačnih razlogov

Foto: Anna Tarazevich / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Ne hitite v napačno razmerje, ker ste osamljeni. Veliko bolje je biti samski kot pa biti ob napačni osebi. Morda se počutite varno in udobno, ko veste, da niste sami, da imate tam nekje nekoga, s katerim se lahko družite in pošiljate sporočila, ko vam je dolgčas.

Vendar se boste še vedno počutili osamljene, tudi če ste skupaj v isti sobi – in to je veliko slabše kot osamljenost, ko ste sami.

Ne hitite v napačno razmerje, ker vas skrbi, da se bodo vsi prijatelji prej poročili kakor vi. Ni pomembno, ali je nekdo iste starosti že poročen, in ima hišo in otroke, saj to ne pomeni, da morate doživljati istočasno iste mejnike.

Vsak v različnih obdobjih svojega življenja doseže različne stopnje, zato ne bi smeli čutiti pritiska, da morate sledili stopinjam drugih ljudi. Sami si morate utirati pot. Ne verjemite vsemu, kar vidite na družabnih omrežjih, tam so vsi srečni. Lahko, da ste srečnejši od njih. Morda so celo ljubosumni na vas.

Ne hitite v napačno razmerje, ker vam je dolgčas in želite v svoje življenje vnesti malo spremembe. Morda mislite, da se vaše srce ne more več zaljubiti, vendar lahko tudi vi zlomite srce nekoga drugega.

In ker veste, kako je, če ste z nekom, za katerega ste mislili, da vas ima rad, ne želite, da nekdo drug doživlja takšno bolečino. Ne želite biti razlog, da se odrečejo ljubezni. Spogledujte in pojdite na priložnostne zmenke ter se imejte lepo, vendar ne vstopajte v obvezujoče razmerje, če niste resni, če ne ljubite.

Bodi z nekom, ki te ima iskreno rad. Foto: Cassie Lopez / Unsplash

Ne hitite v napačno razmerje, ker vas skrbi, da ne boste nikoli našli nekoga, ki bi bil pripravljen prenašati vašo nepopolnost.

Ne bodite z nekom, ob katerem se ne počutite dobro le zaradi tega, ker ste prepričani, da vas nihče drug ne bo imel rad.

Vaša negotovost vas potiska v napačne odločitve in napačna razmerja. Ne zadovoljite se z manj, kot si zaslužite.

Če se ob nekom ne počutite dobro, ne bodite z njim / njo. Slejkoprej bo prišel v vaše življenje nekdo drug. Nekdo, ki bo videl vašo vrednost!

V življenju se boste srečevali z napačnimi ljudmi in s tem ni nič narobe. Z vsakim odnosom se boste naučili več. Z vsako bolečino boste rasli.

Vendar nikoli ne smete hiteti v napačno razmerje iz napačnih razlogov. Ne hitite v prvo zvezo, ki jo najdete, ker nočete biti sami. Nič ni narobe, če ste nekaj časa samski. Pravzaprav je to dobro, da se lahko tisti čas osredotočite nase.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!