fbpx

10 najzanimivejših klubskih mizic

Bleščeče, drzne in originalne – izbrali smo 10 klubskih mizic, ki bi morale pristati na vrhu nakupovalnega seznama pohištva.

Oglejte si izbor klubskih mizic in če se odločite za nakup kakšne, morda razmislite še o nakupu pogrinjkov…

1. THE ABYSS

The Abyss
The Abyss

Londonska dizajnerska hiša Duffy se lahko pohvali s 3D topografsko poslastico s stiskanim steklom, ki ustvari dramatičen efekt na površini mizice. Izdelali so jih natanko 25 in vsaka vam bo denarnico osušila za natanko 73.195€.

Duffylondon.com

2. THE POISED

The Poised
The Poised

Genij za tole mizico, ki se je očitno odlično uprla gravitaciji in je izdelana z milimetrsko natančnostjo, je Paul Cocksedge. Njegovo delo so si ljubitelji originalnega pohištva lahko ogledali lani, tako v Londonu kot v New Yorku. Narejenih je bilo le 10 mizic.

Paulcocksedgestudio.com

3. ARCANE SURFACE TENSION

Arcane Surface Tension
Arcane Surface Tension

5000€ vredna klubska mizica iz trdega lesa in stekla je arkadna aparatura. Pravi čar obrtniškega kosa je v “old-school” tipkah in procesorju Intel Pentium Dual Core, ki ga lahko elegantno skrijete.

Surface-tension.net

4. CRUSHED FERRARI

Crushed Ferrari
Crushed Ferrari

Večina moških bo sedaj zavpila: NE! Vendar brez skrbi, italijanski superavto Ferrari je bil že namenjen na smetišče, ko se je korziški oblikovalec Charly Molinelli odločil, da njegove ostanke vključi v klubsko mizico za anonimno stranko. Mogoče Lamborghini?

Molinellidesign.com

5. RETRO CASSETTE TAPE

Retro Cassette Tape
Retro Cassette Tape

Ta domiselni hipsterski kos pohištva so zasnovali pri TAYBELS v ZDA, ki strankam omogoča, da same prilagodijo kakšne barve in grafike si želijo in da hkrati same poimenujejo svojo kaseto oz. mizico. Vgrajene skodelice so iz nerjavečega jekla.

Taybles.com

6. VHS TABLE

VHS Table
VHS Table

VHS klubska mizica v vrednosti 1570€ je ročno izrezljana iz lesa indonezijskega tikovca. Nostalgična pa ni le zaradi izklesanih imen številnih kultnih filmov iz 80-ih, temveč tudi zaradi nekaj prečrtanih imen, ki nas spomnijo, da smo včasih tudi kaj presneli.

t76design.com/

PREBERITE ŠE: Najbolj kul knjižne police za vaše stanovanje

7. CORNERED COFFEE TABLE

Cornered Coffee Table
Cornered Coffee Table

Kako poetično: klubska mizica, kjer lahko dejansko odložite in shranite knjige. Čeden in pameten načrt mizice z eno dodatno funkcionalno nogo, ki je kakor presek rotirane kocke, omogoča lastnikom šopirjenje s knjižnimi klasikami v stilu. Za 1520€.

Artfulhome.com

8. THE TABLE MAG

The Table Mag
The Table Mag

Za vsakogar, ki rad hrani revije nekje blizu in organizirano, nam belgijski TableMag predstavlja klubsko mizico z vgrajenim stojalom za natanko 14 revij. Cene so od 440€ dalje.

Thetablemag.com

9. NINTENDO CONTROLLER

Nintendo Controller
Nintendo Controller

Za vse navdušence Nintendo iger najbrž ni boljšega, kot da jim postrežete kavo na takšni mizici. Bogat les mahagonija v kombinaciji s steklom in javorjem, deluje kot krmilnik. Prav zares. Gumbe lahko pritiskate, da izzovete konzolo, čeprav bi si v kombinaciji s tem najbrž najraje kupili še televizor, da bi lahko zares igrali.

Etsy.com

10. STALAC COFFEE TABLE

Stalac Coffee Table
Stalac Coffee Table

Fantastično oblikovana mizica s pomočjo steklenih vlaken služi kot optična iluzija in kot naslonjalo za noge, medtem ko gledate televizor. Zasnovana je pri Every Design v Kanadi, izdelajo vam jo na zahtevo.

Everydaydesign.ca

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.