fbpx

10+ navidez preprostih vprašanj, ki si jih moški ženskam nikoli ne upajo zastaviti

Zakaj moški tega enostavno ne vprašajo?!

Ta vprašanja bi moški absolutno morali zastavljati. Na ta način bi se s svojo partnerko pravzaprav zbližali! Zato fantje, kar pogumno!

Če ste do zdaj verjeli v mit, da je moškim med spolnim odnosom mar le zase, potem se motite. Zanima jih tudi ženski pogled na stvar, a se na žalost prevečkrat bojijo direktno vprašati. Prepričani smo, da tudi tvojega dragega zanimajo nekatere izmed teh stvari.

“Kako pogosto ženske mislite na spolni odnos in v kakšnih situacijah?”

Če gre verjeti raziskavam univerze v Ohio, ženske na spolni odnos pomislijo 19-krat na dan, moški pa 34-krat na dan. A v resnici je vsaka ženska drugačna. In v kakšnih situacijah pomislijo? V bistu kadarkoli in kjerkoli, še posebej, ko ovulirajo.

“Vas vzburja, ko moški stoka?”

Odvisno od tega, kako! Če se stokanje sliši kot zavijanje volkov, potem je to kar malce strašljivo. Če pa gre za nekaj bolj normalnega, to samo kaže, da je moškemu všeč, kar se dogaja. In to je vse prej kot slabo.

“Kako se občuti ženski vrhunec?”

Odlično, prekleto odlično! Težko bi to opisale z besedami, a ženske lahko skoraj z gotovostjo trdijo, da je ta intenzivnejši od moškega. Polega tega lahko ženske pridejo do vrhunca večkrat v krajšem časovnem obdobju.

“Je OK, če si moški ne depilira mednožja?”

To je ponovno stvar okusa. Ena spletna raziskava je pokazala, da 43 % žensk smatra moški “grmiček” za neprivlačnega. A kot smo že dejali, vse to je stvar okusa.

“Kako dolg je prekratek?”

Kar se tiče moškega spolnega uda res ni vse v centimetrih. Pomembni so tudi oblika, obseg in tehnika. Kar pa se tiče trajanja spolnega odnosa, pa je spet stvar okusa oziroma trenutka: hiter vroč spolni odnos je lahko enako dober kot romantična erotična igra.

“Je res, da so moški, ki so duhoviti, privlačnejši?”

So, in to zelo. Če ima moški smisel za humor, avtomatsko deluje privlačen – pa tudi če njegovo telo ni podobno Adonisu. To dokazuje tudi več raziskav.

“Zakaj so ženske tako rade ‘zgoraj’?”

Zelo preprosto: ker takrat prevzamejo kontrolo in se lahko gibajo tako, kot jim najbolj odgovarja, s tem pa lahko posledično lažje pridejo do vrhunca.

“Kako naj moški odkrije, kaj je tisto, kar žensko vzburja?”

via GIPHY
Če na nekaj sumite, potem samo vprašajte. Ženske so komunikativna bitja, ki bodo takoj odgovorila. Na splošno pa velja naslednje: če ženska pritiska z medenico naprej, potem to pomeni, da ji je všeč, če pa se potegne nazaj, pa je jasno, da je bolje, da s tem, kar počnete, prenehate.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.