fbpx

10 osupljivih halloween kostumov, za katere potrebujete le ličila

10 osupljivih halloween kostumov, za katere potrebujete le ličila

Brez skrbi, zagotovo niste edini, ki se vam je nerodno sprehoditi po mestu v odštekanem kostumu, ki ga imate v mislih že nekaj mesecev ali celo let. Če tudi letos ne premagate strahu, si lahko vsaj omislite masko, za katero potrebujete le ličila in seveda spretnost, da ne bo vaša maska videti še huje kot vaša ideja za kostum.

Pred prihajajočim halloweenom se veliko govori o izvirnih kostumih, s katerimi boste zažigali na praznovanju noči čarovnic. Očitno pa smo pozabili na tiste, ki se jim ne da ukvarjati s kostumom ali pa niso dovolj pogumni, da bi si ga odeli.

Vizažistke po vsem svetu so pripravile maske, s katerimi prikažete sebe v drugačni luči. Med mnogimi zanimivimi maskami smo naredili izbor 10 osupljivih halloween kostumov, za katere potrebujete le ličila.

SAMOROG

V znamenju samorogov je pred časom bilo skoraj vse. Ker se je obsesija s konjičkom nekoliko umirila, je morda ravno zdaj čas, da ga ponovno oživite.

STRAŠILO

Ali je noč čarovnic lahko popolna brez strašila?

FILTER METULJ

Pisali smo že o tem, da je Snapchat s svojimi filtri mnoge obsedel. Do te mere, da jih zdaj lahko prenesete iz virtualnega sveta v stvarnega.

SIRENA

Noč čarovnic je čas, da svoje sanje spremenite v resničnost.

SNEGULJČICA

Če bi radi bili letos prikupni, posnemajte Sneguljčico.

POP ART WOMAN

Lansko leto je bilo v znamenju pop art woman maske, a zakaj ne bi to čudovito poslikavo oživili tudi letos?

PODVOJITEV

Vidite dvojno? Na zabavi vam sploh ne bo jasno, ali  res vidite osebo z dvojnim obrazom ali pa je kriva pijača.

AMERIŠKA GROZLJIVKA – NUNA

Če niste naveličani Ameriške grozljivke, potem morate poskusiti poustvariti videz nune. Črne solze na beli poslikavi … grozljivo.

BRUHANJE MAVRICE

Še en na seznamu Snapchat filtrov, ki so v resničnem svetu videti odštekano.

MUMIJA

Ste gledali letošnjo Mumijo? Če še niste, jo morate!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.