fbpx

11 najboljših AI aplikacij: aplikacije z umetno inteligenco, ki jih morate imeti v letu 2023

Foto: envato

V hitrem tempu tehnologija še naprej napreduje z osupljivo hitrostjo in eno najbolj vznemirljivih področij razvoja je umetna inteligenca (AI). Umetna inteligenca se je neopazno vključila v naše vsakdanje življenje, zaradi česar so naloge bolj obvladljive, informacije pa bolj dostopne. Predstavljamo vam 11 najboljših AI aplikacij - aplikacije umetne inteligence - leta 2023, od katerih je vsaka zasnovana za izboljšanje vsakodnevnih izkušenj in poenostavitev vaših rutin.

AI aplikacije – umetna inteligenca oblikujejo način življenja v letu 2023 in nam ponujajo udobje, učinkovitost in celo druženje v naših vsakodnevnih rutinah. Od upravljanja vašega pametnega doma do obvladovanja novega jezika. Poglobimo se v ta izbrani seznam najboljših AI aplikacij, ki bodo leta 2023 nedvomno na novo opredelile vaš način življenja.

Najboljše AI aplikacije 2023

Foto: GooglePlay

1. Alexa

Amazonova glasovno vodena pomočnica z umetno inteligenco Alexa je vaša izbira za nadzor pametnega doma, vremenske posodobitve, pretakanje glasbe in še veliko več. Kot da bi imeli osebnega pomočnika pri roki.

 

 

 

 

Foto: Microsoft

2. Cortana

Microsoftova digitalna pomočnica Cortana se je razvila v vaš najboljši spremljevalec pri produktivnosti. Pomaga vam pri upravljanju nalog, koledarja in e-pošte ter poskrbi, da ostanete organizirani in na tekočem.

 

 

 

 

Foto: Addison assistant

3. Edison Assistant

Edison Assistant dvigne upravljanje e-pošte na naslednjo raven. S funkcijami, ki jih poganja umetna inteligenca in ki dajejo prednost vaši mapi »Prejeto«, načrtujejo sestanke in sestavljajo odgovore, je delo z e-pošto preprosto.

 

 

 

 

 

Foto: GooglePlay

4. Elsa

Učenje novega jezika še nikoli ni bilo lažje kot z Elso. Ta jezikovni inštruktor, ki ga poganja umetna inteligenca, nudi prilagojene povratne informacije o izgovorjavi, da vam pomaga govoriti kot domačin.

 

 

 

Foto: Google

5. Google Assistant

Google Assistant je vaš digitalni pomočnik, pripravljen pomagati pri čemer koli, od nastavljanja opomnikov in pošiljanja besedilnih sporočil do odgovarjanja na nepomembna vprašanja in zagotavljanja prometnih obvestil v realnem času.

 

 

 

 

Foto: Google

6. Replika

Če iščete klepetalnega robota, ki je hkrati prijatelj, je Replika vaš odgovor. Ta spremljevalec z umetno inteligenco se vključi v smiselne pogovore ter nudi druženje in čustveno podporo, ko jo najbolj potrebujete.

 

 

 

7. Robin

Robin je najboljši sopotnik v vožnji. S prostoročnim dostopom do GPS-a, prometnih obvestil in glasovnih ukazov zagotavlja, da ostanete osredotočeni na cesto in hkrati obveščeni.

 

 

 

8. Siftr Magic

Siftr Magic je revolucionira aplikacija za organizacijo fotografij. Ta aplikacija z umetno inteligenco samodejno kategorizira in označi vaše fotografije, tako da je preprosto najti tisti nepozabni posnetek z vašega zadnjega dopusta.

 

 

 

 

Foto: Google

9. Socratic

Socratic uporablja AI za zagotavljanje razlag po korakih in odgovorov na vaša vprašanja o domači nalogi. Zajema široko paleto predmetov in naredi učenje bolj dostopno.

 

 

 

 

 

Foto: Google

10. SwiftKey

Tipkanje postane preprosto s tipkovnico SwiftKey. Njegove funkcije predvidevanja besedila in samopopravkov, ki jih poganja AI, se prilagajajo vašemu slogu pisanja, zaradi česar je komunikacija hitrejša in natančnejša.

 

 

 

 

11. The Hound

The Hound je ultimativni glasovni pomočnik za hitre odgovore in opravljanje nalog. Ponaša se z bliskovito hitrim prepoznavanjem glasu in ponuja prostoročen pristop k iskanju informacij.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.