fbpx

4 nove aplikacije za zmenke, ki se jih splača preizkusiti

Foto: envato

V današnjem svetu so aplikacije za zmenke postale priljubljen način za spoznavanje novih ljudi in potencialno iskanje ljubezni ali priložnostnih razmerij. Ker pa je na voljo toliko možnosti, je težko vedeti, katere poskusiti. Tukaj so štiri "dating" aplikacije, ki jih je morda vredno preizkusiti.

Pomembno si je zapomniti, da so te aplikacije za zmenke sicer lahko koristno orodje, vendar je bistvenega pomena, da ostanete varni in se zdravo vedete v spletu. Torej, izkoristite priložnost, prenesite eno od teh aplikacij in si oglejte, kam vas popelje na poti iskanja ljubezni v digitalni dobi.

1. Aplikacija za zmenke Tap Dat

Če ste nekdo, ki išče le priložnostno zvezo, potem je Tap Dat morda aplikacija za vas. Omogoča vam vpogled v vse potrebne informacije o potencialnem partnerju pred vstopom v spolno razmerje. To vključuje njihovo starost, videz telesa in spolne želje. Aplikacija ima tudi možnost vpisa, kdaj so bili zadnjič testirani na spolno prenosljive bolezni, kar je ključen podatek, ki ga morate imeti pred vsakim spolnim odnosom.

2. Aplikacija Thursday


Ste nekdo, ki ceni svoj čas in sovraži neskončno pošiljanje sporočil naprej in nazaj? Potem je lahko Thursday aplikacija za vas. To je aplikacija, ki vam daje en dan (samo četrtek), da klepetate, se dogovorite za srečanje in izmenjate naslove družabnih medijev, preden vsa sporočila iz aplikacije izginejo ob polnoči. To spodbuja uporabnike, da bolj učinkovito uporabljajo svoj čas in dajo prednost osebnemu srečanju pred neskončnim pošiljanjem sporočil.

3. Apliakcija Happn


Ste zaljubljeni v nekoga, ki ga vidite vsak dan na poti v službo, pa nimate poguma, da bi se mu osebno približali? Happn vam lahko pomaga vzpostaviti stik s temi ljudmi. Aplikacija uporablja vašo lokacijo, da vas obvesti, kdo je v vaši neposredni bližini. Vse kar potrebujete je, da imajo te osebe tudi profil v aplikaciji. Happn vam lahko celo pove, kolikokrat ste se srečali z določeno osebo, odkar ste se pridružili aplikaciji.

4. Aplikacija POM


Glasba že dolgo velja za jezik ljubezni in POM je aplikacija, ki sprejema ta pojem. To je aplikacija za zmenke za ljubitelje glasbe, ki vam omogoča ustvarjanje profila na podlagi glasbe, ki jo poslušate. Ko odgovorite na šest vprašanj o vaši osebnosti, vam aplikacija priporoči potencialne partnerje, ki imajo podoben glasbeni okus. Ta aplikacija je popolna za tiste, ki menijo, da je njihova ljubezen do glasbe bistveni del njihove identitete.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.