fbpx

Film RENFIELD – osvoboditev iz senc Drakule – prihaja na velika platna

Foto: Universal

Zloglasni vampir in njegov ponoreli privrženec se v najnovejšem filmu RENFIELD - Chrisa McKaya, Renfield, lotita novega preobrata in raziskujeta težave pri osvoboditvi iz stoletnega suženjstva in prilagajanju sodobnemu svetu.

Ko sonce zaide 14. aprila 2023, se pripravite na potopitev v svet vampirjev in njihovih zapletenih odnosov v najnovejšem filmu Chrisa McKaya Renfield. Z zvezdniško igralsko zasedbo, ki vključuje Nicolasa Cagea kot ikoničnega vampirja Drakulo in Nicholasa Houlta kot njegovega predanega služabnika Renfielda, bo ta sodobna vampirska zgodba očarala občinstvo in ga pustila žejno po še več.

Foto: Universal

Sinopsis zapleta

Renfield pripoveduje zgodbo o Drakulovem zvestem služabniku Renfieldu (Nicholas Hoult), ko se odpravi na potovanje, da bi pretrgal vezi s svojim zloveščim gospodarjem in se prilagodil sodobnemu svetu. Po stoletjih suženjstva pod Princem teme Renfield hrepeni po svobodi in priložnosti, da bi živel življenje, ki ni omadeževano s sencami njegove preteklosti. Ko se poskuša oddaljiti od Drakule (Nicolas Cage), se mora soočiti s svojimi notranjimi demoni in svetom, ki se je spremenil okoli njega.

Zvezdniška zasedba film RENFIELD

Nicolas Cage, znan po svojih vsestranskih igralskih veščinah in nepozabnih nastopih v filmih, kot sta Face/Off in National Treasure, bo poskrbel za srhljivo upodobitev legendarnega vampirja Drakule. Občinstvo lahko od Cagea pričakuje navdušujoč in intenziven nastop, saj oživi grozeči in karizmatični lik.

Nicholas Hoult, ki je svojo igralsko moč dokazal v filmih, kot sta Pobesneli Max: Cesta besa in Možje X: Prvi razred, prevzame kompleksno vlogo Renfielda. Houltova upodobitev trpinčenega lika obljublja vznemirljivo in čustveno raziskovanje bojev, s katerimi se soočajo tisti, ki se želijo osvoboditi življenja suženjstva.

Vizionarska smer

Chris McKay, briljantni um za filmoma LEGO Batman in Jutrišnja vojna, režira to temno in očarljivo zgodbo. Z njegovim edinstvenim slogom pripovedovanja zgodb in ostrim očesom za podrobnosti lahko občinstvo pričakuje vizualno osupljivo in privlačno kinematografsko izkušnjo. McKayeva interpretacija klasične vampirske zgodbe bo na gledalce nedvomno pustila trajen vtis.

Distribucija in izdaja

Renfield naj bi v kinematografe prišel 14. aprila 2023. Medtem ko se pričakovanja te sodobne različice klasične vampirske pripovedi povečujejo, oboževalci nestrpno spremljajo dramatično preobrazbo Renfielda, ko se bori za svobodo in priložnost za novo življenje. Ne zamudite priložnosti, da opazujete, kako sence oživijo, ko se vznemirljiva zgodba o Renfieldu odvija na velikem platnu.

Film RENFIELD obljublja svežo in očarljivo izkušnjo tako za ljubitelje vampirskega izročila kot za kinematografske navdušence. Z nadarjeno igralsko zasedbo, vizionarsko režijo in očarljivim zapletom je ta film pripravljen, da pusti občinstvo očarano in se sprašuje o mejah zvestobe in svobode.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.