fbpx

6 napak, ki jih delate na prvih zmenkih – pa se jih sploh ne zavedate!

Foto: Charly Pn K / Unsplash

Ni knjige z navodili, kako osvojiti osebo.

Prvi zmenki. Prva pričakovanja. Vsi smo samo ljudje, in bomo verjetno naredili kakšno napako, ne glede na to ali se zavedamo svojih misli ali ne.

Mogoče boste v odnosu z osebo, ki ne bo takšna kakršna se vam je zdela da je. Nekatere stvari ne morete imeti popolnoma pod kontrolo. Včasih se je potrebno samo prepustiti toku življenja!

Poglejmo si, kakšne nezavedne igre lahko igrate na začetku razmerja.

1. Vedno plešete okoli svojih občutkov

Strašljivo je biti neposreden glede svojih občutkov, še posebej, če druga oseba ne pokaže in pove, kaj si želi in kaj hoče. Morda se vam celo zdi, da bi takšna resna tema uničila vajino kemijo in spolno napetost.

Pomembno je, da drug drugemu poveste, kaj pričakujete od zveze. Če nikoli niti ne namignete, da vas zanima resna zveza ali druga oseba nikoli ne omeni, da išče samo avanturo, tega ne boste vedeli.

2. Ure in ure porabite za pisanje sporočila

Želite narediti vtis na svojo simpatijo, zato je povsem naravno, da poskušate najti prikupne, pametne, drugi osebi všečne besede in odgovore na vsako sporočilo.

Ure pišete eno in isto sporočilo. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Nočete prositi prijateljev za pomoč, ampak prepisujete eno in isto sporočilo znova in znova, dokler vam ne zveni popolno. Nočete lagati. Želite, da vas spoznajo takšne kot ste.

3. Preveč pozornosti namenjate času

Pogledujete na uro in računate, koliko minut je trajalo, da so odgovorili na vaše sporočilo in nato čakate prav toliko, ali malo dlje, da odgovorite na njihovo.

Odgovorite, ko želite odgovoriti. Ne zadržujte se, komunikacije, ker vas skrbi, da bi bili videti preveč nestrpni. Prava oseba bo navdušena nad nestrpnostjo.

4. Lažete o svojem osebnem življenju

Ne želite priznati, ko vas vprašajo, kaj počnete, da poležavate v pižami, ko jim zvečer odgovarjate na sporočilo.

Naredite tisoč selfijev, da bi osebo osvojili preko ekrana. Foto: Cottonbro / Pexels

Ne pretvarjajte se, da ste vsak večer na zabavi, zakaj bi bili videti na takšen način bolj zanimivi? Prej nasprotno. Če začnete z nekom ustvariti zvezo, se ne pretvarjajte, da ste ali počnete nekaj kar ne. Slejkoprej bodo spoznali resnico. In pravi osebi boste bolj všeč, če ste iskreni do nje.

5. Želite jih osvojiti preko družabnih omrežij

Ne bi vam bilo treba objavljati fotografij na družbenih omrežjih, da bi pritegnili njihovo pozornost. Če želite njihovo pozornost, morate preprosto začeti pogovor z njimi. Tako enostavno je to.

6. Pretvarjate se, da vam je vseeno

Zakaj bi igrali, da vas je težko osvojiti? Zakaj bi želeli, da domnevajo, da vas ne zanimajo? Če vam je nekdo všeč, jim to sporočite. Morali bi biti iskreni glede svojih občutkov. Bolj, kot boste neposredni, bolj neposredni bodo tudi oni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!