fbpx

12 modernih stopnišč, ki spreminjajo prostore

Sodobna stopnišča, ki spreminjajo prostore

Stopnišča niso nujno dolgočasen del stanovanjske opreme, s katerim zgolj premagujemo višinsko razliko, saj obstajajo tudi moderna stopnišča, ki prostore spreminjajo v zanimive ambiente, v katerih še raje živimo in delamo. Preden se lotite prenove svojega, preverite unikatna stopnišča, ki imajo moč, da spreminjajo prostore …

V kolikor vaše stanovanje, hiša ali pisarna premore več kot eno nadstropje, zagotovo premore tudi stopnišče. Stopnišča sodijo med nujno stanovanjsko opremo in sestojijo iz dveh obveznih pripomočkov za premagovanje višinske razlike in varovanje pred padci – ograje in stopnic. Vendarle pa stvar ni tako zelo suhoparna, saj vsa stopnišča še zdaleč niso nujno dolgočasen del stanovanjske opreme, ki je v prostoru zgolj zato, ker je tako najbolj funkcionalno. Obstajajo namreč moderna stopnišča, ki imajo moč, da prostore spreminjajo v privlačne in unikatne ambiente, v katerih še raje živimo in delamo. Preden se odločite za prenovo oziroma gradnjo svojega stopnišča, zatorej raje preverite sodobna stopnišča, ki spreminjajo prostore in poiščite navdih za svoje unikatno stopnišče.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.