12 najpogostejših napak, ki jih naredi večina žensk v odnosih

Zadnjič posodobljeno: :

Postavite se v njegovo kožo.

Marsikateri odnos je mogoče rešiti, če na situacije, na razmerje pogledate iz drugega zornega kota.

Če se boste znale spoprijeti s stvarmi s tega seznama, boste opazile, da se vaš odnos spreminja na bolje.

1. Se razburjate, če pogleda ali se pogovarja z drugo žensko

V moški naravi je da opazuje, s tem samo pokažete svojo negotovost. Če postanete ljubosumni, kadar je kakšna ženska v njegovi bližini, se morate zamisliti, saj to nakazuje, da v vajinem odnosu manjka zaupanja, ali da si morate zgraditi samopodobo.

2. Nespoštovanje njegovega osebnega prostora

Če je slabe volje ali mu ni do pogovora, ga pustite pri miru. Večina moških o svojih težavah ne želi govoriti tako, kot ženske. Namesto tega se raje umaknejo in rešijo stvari sami s seboj. Potrebujejo svoj prostor, da razmislijo in najdejo rešitve.

3. Ne skrbite zase ali se zapustite

Ogromno žensk misli, da ni nič narobe, če prenehajo skrbeti zase; takoj, ko so v resni v zvezi. Namesto, da bi bile še bolj motivirane, da privlačnost ostane živa, ter da spolna energija ne usahne.

4. Nimate svojega življenja

Ne bodite ena izmed tistih žensk, ki pozabi na svoje prijatelje in hobije takoj, ko je v zvezi. To se skoraj nikoli ne konča dobro, saj ste videti posesivni in šibki.

Nimate svojega življenja.

5. Ste pasivno agresivni

Moški so veliko bolj neposredni kot ženske, če mu rečete, da ni nič narobe, nato pa molčite in vihate nos ter pričakujete njegov odziv. Boste povzročili le jezo in nezadovoljstvo. Če imate težave bodite iskreni in neposredni.

6. Nagajanje

Noben moški ni popoln, nihče vam ni sposoben dati vsega kar potrebujete. Bodo časi, ko ne boste zadovoljni s tistim, kar počne. Če se to zgodi mu ne nagajajte. Najboljša strategija je, da mu poveste, kaj želite (všeč mi je, ko narediš X), namesto, da bi mu govorili o tem, česar nočete ( zakaj nikoli ne narediš Y?)

7. Ne cenite ga

Ne kažite na stvari, ki jih ne počne, ampak na tiste, ki jih. Pohvalite ga. Cenite ga! Bolj ko kažete, da ga cenite, bolj vam bo poskušal ugajati.

8. Ste zajedljivi/jokavi

Vsi imamo slabe dni, to je razumljivo. Vendar je v vašem interesu, da poskusite biti srečni in pozitivni. Nihče se ne želi družiti z negativno osebo. Na splošno nas privlačijo ljudje, ki so srečni in izžarevajo pozitivno energijo. Zbudite se z nasmehom, izrazite hvaležnost, vidite dobro v svojem življenju in v svoji zvezi. To vam ne bo pomagalo samo v odnosih, ampak vam bo na splošno izboljšalo življenje.

Ste zajedljivi/jokavi.

9. Ne odlagajte svoje negotovosti nanj

Ni on kriv, če se počutite debeli, ali da ste našli gubico ali če se bojite, da vas bo zapustil zaradi nekoga popolnejšega in novega; to so vaše težave – ne spreminjajte jih v težave v odnosih.
Če je z vami, ste mu privlačni. Zakaj mu govorite drugače, zakaj poudarite vse svoje pomanjkljivosti. Verjetno vseh teh stvari sploh ne bi niti opazil, dokler ne opozorite nanje. Zakaj bi torej opozarjali? Moške privlačijo samozavestne ženske, zato ga ne boste le ozaveščali o vaših napakah, temveč tudi zmanjšali njegovo splošno privlačnost do vas.

10. Poskusite ga spremeniti

Ko vstopite v zvezo morate to osebo vzeti takšno, kakršna je, ne pa tisto, za katero želite, da je. Je takšna kot je, vzemite jo ali pustite. Kar zadeva manjše stvari, na primer dejstvo, da pušča nogavice po celem stanovanju, bodite nežni in spodbudni. Ne kritizirajte. Recite nekaj, zaradi česar se bo počutil dobro, nekaj kar ga navdihuje, da se sam spremeni.

11. Ne ljubite ga na način, zaradi katerega se počuti, da je ljubljen

Vsak čuti ljubezen drugače. Večina žensk se počuti ljubljeno, ko jim moški prinese šopek rož, medtem ko bi bila taka gesta za moškega brez pomena. Moški imajo svoje načine, da se počutijo ljubljene. Lahko so to darila, hrana, pohvale, skodelica čaja ali masaža na koncu dolgega dne. Bodite pozorni na to, kako se odziva na stvari, da bi ugotovili, zaradi česa se počuti resnično ljubljenega in poskusite čim večkrat narediti.

12. Prehitevate čas

V razmerje pojdite počasi, spoznavajta eden drugega. Če vas zanese v začetnih stopnjah zaljubljenosti in ves čas preživite s to osebo, boste verjetno spregledali morebitna opozorila, da nekaj ni tako, kakor mora biti.

Zakaj? Ker bo vašo racionalno stran prevzela čustvena stimulacija. Vstopite v odnos na način, da se v njem ne boste izgubili ali končali z nekom, ki je popolnoma napačen za vas.

Prehitevate čas.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Seznam astroloških znakov, ki se najbolj zaljubijo – od najbolj “norih” do najbolj treznih