12 očitnih znakov, da te vara, ki jih ženske ponavadi ignorirajo

Če menite, da vas partner vara, počakajte, preden ga začnete obtoževati. Prepričajte se, da vaše domneve držijo!

Ste s svojim partnerjem že dlje časa? Se v zadnjem času stvari v vašem odnosu spreminjajo? Vam po mislih hodi, da bi vas ljubljena oseba vlekla za nos? Potem morate biti pozorni na naslednje znake, ki jih je sestavila skupina strokovnjakov pod vodstvom psihologinje in pravnice Annie Kaszina. ki bi lahko govorili, da je nezvest.

Nepogrešljivi znaki, da te vara, a jih vztrajno ignoriraš …

1. Običajni znaki. Med običajne znake spadajo tisti najočitnejši. Šminka na srajci, vonj po ženskem parfumu, ženski lasje. Če se to pojavlja večkrat, je to vsekakor očiten znak, da vas vara.
2. Podaljšan delovni urnik. Ostaja v službi dalj časa. Kar naenkrat mora na več službenih poti? So se mu povečali izdatki za hotele, pijače in podobno, ki ne vključujejo vas? Potem je to tudi eden od resnih znakov, da vas lahko vara.
3. Ni prisoten. Tudi takrat, ko je fizično navzoč, je v svojem lastnem svetu, a z vami prav zares ni.

V telefonu se najde marsikaj!
V telefonu se najde marsikaj!

4. Nenadna povečana skrb za svoj videz. Moški, ki lovi, seveda poskrbi za svoj videz. tako je lahko očiten znak kar naenkrat povečano zanimanje za svoj izgled. Nakupi nove garderobe, odločitve za obisk telovadnice, uporaba različnih dišav itd. Tudi tuširanje pred spanjem lahko kaže na nezvestobo, saj po mnenju nekaterih izpere krivdo tistega, ki vara, in hkrati zakrije vonj po ljubici.
5. Navdušenje nad nekom. Je navdušen nad novo sodelavko? Vseskozi omenja neko ime, ob katerem začutite nelagodje. Potem je to znak simpatije, ki ga ne smete spregledati. Tudi če se še ni zgodilo, se s to osebo lahko zgodi.
6. Ne opazi vas več. Tudi če je z vami, ne opazi sprememb na vas in je v svojem svetu.

7. Opozorila prijateljev. Na opozorila prijateljev je treba biti pozoren, saj lahko nekaj vedo, česar vi ne veste. Zato jih jemljite resno.
8. Vaša intuicija. Vaša intuicija vam ne želi nič slabega. Če čutite, da je nekaj narobe, jo morate poslušati.
9. Njegove obsodbe, da si ljubosumna. Napad je velikokrat najboljša obramba in tako je tudi pri tistih, ki varajo. Zato so tovrstne obsodbe tistih, ki varajo, povsem običajne.

Lasje, šminka na srajci ... očitni znaki, ki jih ne smeš spregledati!
Lasje, šminka na srajci … očitni znaki, ki jih ne smeš spregledati!

10. Skriva svoj pametni telefon in sporočila ter e-poštne račune. Dokaz, da vas vara, se vsekakor skriva v njegovem telefonu. Zato bo skrb za njega kar naenkrat povišana. Telefon bo z njim na WC-ju in praktično vseskozi. Večina komunikacije pri varanju naj bi se odvijala prek standardnih SMS-jev, ki jim sledijo e-poštna sporočila. Na družbenih omrežjih večinoma ni sledi – z izjemo, če je vaš partner popoln idiot.

11. Preveč je prijazen. Se je njegov odnos v zadnjem času spremenil. Vas je presenetil s kakšnim darilom? Vas je peljal v vašo najljubšo restavracijo? Velikokrat afere pripeljejo do izboljšanja stalnega odnosa. Saj partner želi kompenzirati občutek krivde. A hkrati je to očiten znak, da je nekaj narobe.
12. Poudarja vaše napake in vas obtožuje. Večkrat pokaže na kakšno vašo osebnostno hibo. Se mogoče v hecu norčuje iz vašega telesa. Vas obtožuje nezvestobe? Tu to pretirano poudarjanje vaših napak lahko kaže na znake nezvestobe.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ljubezen se vrne samo k tistim, ki naredijo te štiri stvari!