fbpx

15 Netflixovih filmov in serij, na katere komaj čakamo (2021-2022)

Foto: Netflix / film Don't look up
Zadnjič posodobljeno: :

Netflix je pred kratkim gostil globalni dogodek Tudum, na katerem so bili predstavljeni filmi in serije, ki v zadnjih mesecih letošnjega in naslednjem letu prihajajo na platformo. In ni dvoma, da boste med njimi našli nekaj zase, pa če ste ljubitelji dram, trilerjev, komedij ali animiranih risank. Sledi seznam 15 filmov in serij, ki bodo na voljo na Netflixu v prihajajočih mesecih.

1. Red notice

V akcijskem filmu Red notice lahko občudujemo filmske zvezde Ryana Reynoldsa, Gal Gadot in Dwayna Johnsona.
Pričakujte tako eksplozije kot komične elemente, film pa je že na voljo na Netflixu.

2. Drifting home

Drifting home je nov anime film studia Colorido, ki je oboževalce tega žanra leta 2020 navdušil s filmom A whisker away.
Zgodba, ki bo predstavljena tokrat, govori o prijateljih iz otroštva, ki se ju skupaj z blokom, v katerem živita, kar naenkrat ponese v skrivnostno morje. Projekt lahko pričakujemo v letu 2022.

3. Stranger things 4

Oboževalci priljubljene serije Stranger things se lahko razveselite, saj kmalu prihaja njena 4. sezona. O zgodbi ni znano veliko, vemo pa, da se bo preselila na novo lokacijo in da se vrača Hopper.
Glavni igralci ostajajo Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin in Noah Schnapp. Tudi Stranger things 4 lahko pričakujemo v letu 2022.

4. Jeen-yuhs

Jeen-yuhs je dokumentarec, ki spremlja kariero vrhunskega raperja Kanyeja Westa od samih začetkov, ko si je trudil izboriti mesto v glasbeni industriji pa do njegovega življenja, kot ga poznamo danes – življenja svetovno znane zvezde in ustanovitelja uspešne modne znamke.
Jeen-yuhs na Netflix pride v naslednjem letu.

5. Sex education 4

Dobre novice za tiste, ki ste že pogledali vse dele 3. sezone Sex education: Netflix je oznanil, da se serija vrača s 4. sezono. Kaj pa lahko v njej pričakujete? No, na te novice pa bo treba še nekoliko počakati.

6. Bridgeton 2

Z novo sezono se vrača tudi ena najbolj priljubljenih serij Bridgeton, ki govori o življenju londonske družine iz visoke družbe. Igralski zasedbi se bo pridružila zvezda Sex education Simone Ashley, serijo pa lahko pričakujemo v letu 2022.

7. Sandman

Končno je tukaj prvi napovednik težko pričakovane filmske adaptacije stripa avtorja Neila Gailmana.
Zgodba govori o superjunaku z imenom Dream, ki mu končno uspe zbežati iz ječe, v katero je bil zaprt 105 let.

8. Arcane

Arcane je animirana serija, katere zgodba temelji na priljubljeni videoigri League of Legends.
V glavni igralski zasedbi bomo lahko opazovali Hailee Steinfeld, Ello Purnell in Kevina Alejandra, na naše male zaslone pa pride 6. novembra 2021.

9. Hellbound

Korejska grozljivka Hellbound zagotavlja, da vam bo priklicala kurjo polt s strah vzbujajočimi pošastmi, ki bodo pustošile mestne ulice.
Serijo lahko pričakujemo že 19. novembra 2021.

10. Tiger king 2

Z novo sezono se vrača še ena izredno priljubljena serija: Tiger king. Netflix obljublja, da bo nova sezona še bolj kaotična kot je bila prejšnja, datum izida pa je 17. november 2021.

11. Cowboy Bepop

Cowboy bepop je težko pričakovana znanstvenofantastična serija in adaptacija japonske anime serije z enakim naslovom. Pričakujemo jo 19. novembra 2021, zgodba pa se osredotoča na lovljenje kriminalcev po vsem sončnem sistemu.

12. Army of thieves

Army of thieves je triler, ki bo razkril predzgodbo filma Army of the Dead, osredotoča pa se na čas, ko se je apokalipsa zombijev šele začela. Ogledali si ga boste lahko že 29. oktobra 2021.

13. Inside job

Inside job je animirana komična serija avtorja Shiona Takeuchija, ki je zaslužen za zelo priljubljeno serijo Gravity Falls.
Pričakujete jo lahko 22. oktobra 2021.

14. Don’t look up

Film, v katerem se znanstvenika odpravita na medijsko kampanjo, saj jima nihče ne verjame, da se bliža konec sveta, vas bo navdušil z zvezdniško zasedbo, ki jo krasijo Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio in Jonah Hill.
Datum izida je 10. december 2021.

15. The witcher 2

Z 2. sezono se vrača The witcher, priljubljena fantazijska serija, ki se osredotoča na življenja lovca na pošasti. Pričakujemo jo lahko 17. decembra 2021.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!