fbpx

Blagovna znamka Gucci praznuje 100 let

Foto: Gucci.com

Minilo je neverjetnih sto let, odkar je Guccio Gucci leta 1921 ustanovil ikonično modno hišo v Firencah. Letos Gucci nadaljuje praznovanje 100-letnice z edinstveno kolekcijo Gucci 100.

Kreativni direktor blagovne znamke Alessandro Michele dobro razume, kako je Gucci prispeval in imel koristi od svojega prostora v popularni kulturi. Stoletna dediščina blagovne znamke Gucci ustvarja vzporedni poklon preteklosti in sedanjosti ter raziskuje vpliv hiše na pop kulturo v zadnjem stoletju. Nova kolekcija Gucci 100 je v znamenju številnih zanimivih potiskov, dodatkov, materialov in barv, ki izražajo osebno identiteto in glasbo.

Napovednik filma Hiša Gucci (House of Gucci) z Lady Gaga v glavni vlogi


Kampanja, ki jo je pod vodstvom Alessandra posnel Joshua Woods, se vrača nazaj v različne glasbene zvrsti, kot so jazz, psihodelični, japonski punk, disko, hip hop in afrobeat. Gucci tako sprejema prakso optimizma, ki je izražena tudi pri oblačenju in novi kolekciji.

Dodatne Informacije

Gucci

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!