fbpx

Napovednik filma Hiša Gucci (House of Gucci) z Lady Gaga v glavni vlogi

Foto: Karantanija Cinemas

Končno je tukaj težko pričakovani napovednik za film Hiša Gucci (House of Gucci), v katerem v glavnih vlogah nastopata Lady Gaga in Adam Driver. In kot izgleda, film še zdaleč ne bo razočaral- nasprotno: vse kaže, da je to najbolj škandalozna in glamurozna drama letošnjega leta.

V prvih mesecih letošnjega leta, ki so jih zaznamovali hladni dnevi in ukrepi za širjenje pandemije, so družabna omrežja preplavile fotografije Lady Gage in Adama Driverja v Italiji. Oboževalci so hitro ugotovili, da gre za posnetke s snemanja novega filma House of Gucci, kriminalne drame, ki temelji na resničnih dogodkih in obljublja napetost, luksuz škandaloznih razsežnosti in umetnost, ki jo lahko najdemo le v visoki modi 80. in 90. let.


House of Gucci je režiral Ridley Scott, ki je inspiracijo našel v knjigi Sare Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. Zgodba se osredotoča na šokantni umor Guccijevega dediča Maurizia Guccija, začne pa se z njegovo poroko s Patrizio Reggiani. Par se je na italijanski družbeni sceni pojavljal več kot desetletje, imel pa je tudi dva otroka. Vse se je zapletlo leta 1985, ko je med njima prišlo do dramatične ločitve. Deset let kasneje je Maurizija ustrelil poklicni morilec, Reggianijeva pa je bila obsojena na 29 let zapora zaradi naročila umora. Leta 2016 je bila predčasno izpuščena, še vedno pa zagovarja svojo nedolžnost.

V vlogi Reggiannijeve bomo lahko opazovali filmsko zvezdo in nadarjeno glasbenico Lady Gago, Guccija pa je upodobil Adam Driver. Zvezdniško zasedbo sestavljajo tudi Jared Leto, Jeremy Irons in Al Pacino. Uspešnica je bila posneta na več vznemirljivih italijanskih lokacijah, kot so Rim, Milano, jezero Como in dolina Aoste, na velike zaslone pa prihaja 24. novembra. Komaj čakamo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!