fbpx

19. festival Orto Fest 2018

Od 29. marca do 28. aprila letos bo potekal že 19. festival Orto Fest. Letos bo na Orto Festu nastopilo kar 21 domačih in 7 tujih glasbenih skupin in izvajalcev in je žanrsko tudi letos izjemno barvit. Med drugimi boste na njem lahko videli skupine in izvajalce: Hamo & Tribute 2 Love (SLO), Laibach (SLO), Jinx (HR), Gutalax (CZ), Slon in Sadež (SLO), Klemen Klemen (SLO), Adi Smolar (SLO), Panda (SLO), Zmelkoow (SLO), The Toasters (ZDA), Flirrt (SLO), Zlatko in Optimisti (SLO) in za zaključek festivala še Omar Naber & Band (SLO).

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Orto bar, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 5,00 €

Slovenski edinstven klubski festival Orto Fest je v svoji zgodovini gostil že več kot 500 glasbenih skupin in izvajalcev. Kot tak ponuja v svojem programu številne domače in tuje, tudi vrhunske glasbene skupine, žanrsko predvsem obarvane v rockovske barve vseh odtenkov, daje pa prostor tudi drugim glasbenim zvrstem s poudarkom na kakovosti in izvirnosti določenega trenutka. Otvoritveni koncert letošnjega festivala je v rokah skupine Hamo & Tribute 2 Love. Po 15 letih pa bomo na odru Orto bara lahko spet videli legendarno slovensko skupino Laibach.

Dodatne Informacije

Več informacij:
orto-bar.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!