20+ dokazov, da so moški z bradami bolj seksi

David Beckham

Danes se začenja Movember. To pomeni, da si moški cel november pustite rasti brado. Vas skrbi, ali boste z njo še vedno seksi? Brez skrbi, boste. V dokaz prilagamo fotografije zvezdnikov, ki so z brado videti precej še bolj seksi in še bolj šarmantni.

So bolj seksi moški z ali brez brade? Če se vprašanje lotimo z znanstvenega stališča, je zadeva jasna. Dokazano je namreč bilo, da ženske bolj privlačijo bradati moški. A še pred nekaj leti so bile stvari povsem drugačne. Nekoč je bil sanjski moški tisti z obritim obrazom, a kriterij za pravega moškega se je zadnja leta spremenil. Nekoč nezaželeni dodatki, kot sta brada in brki, so postali zaželeni in bradati moški seks simbol.

PREBERITE ŠE: Movember: kako brke in brado negovati ta november?

Ti je bolj všeč košati ali obriti Ryan Gosling?
Ti je bolj všeč košati ali obriti Ryan Gosling?

Košate brade so v zadnjem obdobju precej popularne tudi med zvezdniki, pozitivno reklamo bradi pa je zadnja leta tudi gibanje Movember, novembrska akcija za osveščanju o raku na prostati.

Dokaz, da so moški z bradami bolj seksi:

Dodatne Informacije

Več informacij o raziskavi:
ehbonline.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vogue je izbral 15 legendarnih dolgih pričesk, zaradi katerih boš odpovedala frizerja