20+ dokazov, da so moški z bradami bolj seksi

David Beckham

Danes se začenja Movember. To pomeni, da si moški cel november pustite rasti brado. Vas skrbi, ali boste z njo še vedno seksi? Brez skrbi, boste. V dokaz prilagamo fotografije zvezdnikov, ki so z brado videti precej še bolj seksi in še bolj šarmantni.

So bolj seksi moški z ali brez brade? Če se vprašanje lotimo z znanstvenega stališča, je zadeva jasna. Dokazano je namreč bilo, da ženske bolj privlačijo bradati moški. A še pred nekaj leti so bile stvari povsem drugačne. Nekoč je bil sanjski moški tisti z obritim obrazom, a kriterij za pravega moškega se je zadnja leta spremenil. Nekoč nezaželeni dodatki, kot sta brada in brki, so postali zaželeni in bradati moški seks simbol.

PREBERITE ŠE: Movember: kako brke in brado negovati ta november?

Ti je bolj všeč košati ali obriti Ryan Gosling?
Ti je bolj všeč košati ali obriti Ryan Gosling?

Košate brade so v zadnjem obdobju precej popularne tudi med zvezdniki, pozitivno reklamo bradi pa je zadnja leta tudi gibanje Movember, novembrska akcija za osveščanju o raku na prostati.

Dokaz, da so moški z bradami bolj seksi:

Dodatne Informacije

Več informacij o raziskavi:
ehbonline.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!