Kako ga osvojiš glede na njegov astrološki znak

Najlažja pot do srca: tako ga osvojiš glede na njegov astrološki znak

Tudi največje zapeljivke včasih ne vedo, na kakšen način osvojiti moško srce – morda vam pri tem lahko pomaga astrologija, in sicer tako ga osvojiš glede na njegov astrološki znak.

Skoraj vsak od nas ima poseben tip človeka, ki ga privlači – nekatere imajo rade modrooke moške, spet druge visoke, tretjim pa je pomembno, da so dobri v igranju kitare. A v vsaki od teh kategorij je cel kupi različnih odtenkov. Kako se jim približati? Kako pritegniti njihovo pozornost? Morda vam lahko pomagajo spodnji nasveti!

Tako ga osvojiš glede na njegov astrološki znak …

Oven

Glavni trik, ki ga morate upoštevati pri osvajanju ovna, je, da mu morate pustiti, da vas čim dlje časa lovi. Ovni ljubijo dober izziv – bolj kot se bo trudil za vašo pozornost in naklonjenost, bolj se bo vnel.

Bik

Če želite osvojiti srce bika, se ne bojte zakorakati po tradicionalni poti dobre večerje in intimnega pogovora. Biki cenijo zemeljske užitke – domačo hrano, kapljico starega vina in objemanje ob poslušanju klasičnih komadov.

Dvojček

Katera je najhitrejša pot do dvojčkovega srca? Verjetno prek njegovega intelekta. Dvojčki so pametni, dojemljivi in razgledani. Cenijo tiste, ki so jim enakovreden sogovornik v debati.

Raki so nežni in čustveni
Raki so nežni in čustveni

Rak

Raki so nežne in dobre duše. V ljubezni iščejo pravo, močni in varno vez, ki jo nagradijo z ogromno mero zvestobe in naklonjenosti. Pri raku se ni treba bati pokazati svojih šibkih točk – takrat se bo še bolj zaljubil vate.

Lev

Lev je verjetno najbolj dramatičen in strasten znak v celotnem horoskopu. Njegovo srce boš najlažje osvojila tako, da mu daš vedeti, da so tvoja čustva resnična in trajna. Hkrati pa mu vsaj nekaj časa pusti, da te preganja po savani.

Devica

Z devico morate biti potrpežljivi. Njegovo srce je težko pridobiti, vendar je trud trojno poplačan. Device zavohajo neprepričanost vase na kilometre: zato se nikar ne trudite z igricami, temveč uberite iskreno in odprto strategijo.

Strelce privlačijo dogodivščine
Strelce privlačijo dogodivščine

Tehtnica

Tehtnica je zelo čustven znak in nima nikakršnih težav priznati, da si mu všeč. Ko je tehtnici jasno, da vaju družijo iste želje, bo odnos napredoval s svetlobno hitrostjo.

Škorpijon

Škorpijona najlažje osvojiš z igrami. Rad lovi misteriozne in nedosegljive ženske. Dobra taktika je, da skozi fazo zmenkov ostajaš rahlo skrivnostna in zadržana.

Strelec

Strelec je avanturist. Zato se ne trudi z običajnimi zmenki, temveč se spomni nekaj nenavadnega in novega.

Ribe so nepopravljivi romantiki
Ribe so nepopravljivi romantiki

Kozorog

Pot do kozorogovega srca je pot trdega dela in ambicij. Kozorog se hitro zaljubi v tisto osebo, ki ga očara s svojo kariero ali znanjem. Cilja na dolgoročno zvezo, ki se ji je pripravljen posvetiti.

Vodnar

Ko osvajaš vodnarja, se ni treba pretvarjati. Vodnar bolj kot karkoli drugega ceni pristnost. Bolj kot si iskrena, bolj se mu boš zdela edinstvena in zanimiva.

Riba

Romantična riba se ne more upreti nežnim dušam, ki znajo pokazati svoje šibke točke. Ribo je najlažje osvojiti z globokim pogovorom, kjer imata občutek, da se je čas ustavil, zemlja pa nehala vrteti.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske želijo, da seks traja 25 minut. Zakaj tega največkrat ne dobijo?