fbpx

20 najlepših cest, ki bi jih morali prevoziti vsaj enkrat v življenju

Atlantska cesta na Norveškem

Modro misel, da je bolj kot cilj pomembna pot do cilja, radi uporabljamo vsi. Za vas smo našli dokaz, da ta misel še kako drži: 20 poti po svetu, ki so prave umetnine in na katerih bi si v avtu spontano glasno prepevali ‘’I am the passenger and I ride and I ride and I ride’’ Iggyja Popa. 20 najlepših cest, ki bi jih morali prevoziti vsaj enkrat v življenju.

Ceste, ki peljejo po ozkih dolinah, pa tiste na robovih prepadov (na katerih vam zastane srce, ko vidite, da se je v globino skotalilo nekaj kamenčkov, ko je vaš avto zapeljal mimo), ali pa tiste skozi puščavo, ki jim ne vidite konca in tiste, ki peljejo mimo čudovitih jezer in morij. 20 najlepših cest po svetu, ki bi jih morali prevoziti vsaj enkrat v življenju, si oglejte v naši fotogaleriji, da pa si boste lažje predstavljali občutek, ki bi ga imeli med vožnjo po njih, si zavrtite tole pesem.

PREBERITE ŠE: Neverjetne destinacije, za katere je slišal le redkokdo

Po najlepših cestah se zapeljite v naši galeriji

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!