fbpx

2023 Ducati Streetfighter V4 SP: športnik, ki ni več zgolj za elito

Ducati Streetfighter V4 SP; Foto: ducati.com
Zadnjič posodobljeno: :

2023 Ducati Streetfighter V4 SP je skorajda oskubljena različica strupenega Ducati Panigale V4.

V kolikor bi vzeli strupenega Ducati Panigale V4 in ga konkretno ʺoskubiliʺ, bi vam ostal novi Ducati Streetfighter V4 SP. Ima višji položaj sedenja in manj ʺzamerljivoʺ nastavljen motor, kar ga naredi bolj ʺljudskegaʺ in ni tako orientiran na pisto, kot njegov tekmovalni brat.

V Ducati Streetfighter V4 SP je nameščen 1.103 cc Desmosedici motor, ki ima zajetnih 208 konjskih moči, 122 Nm navora in se vrti s 13.000 obrati v minuti. Pri tem tehta zgolj 196 kilogramov. Streetfighter je opremljen z najnovejšo motoristično tehnologijo in se lahko pohvali z Öhlins Smart EC 2.0 prilagodljivimi blažilniki, ponuja izbiro več voznih načinov, ima nadzor nad oprijemom in pomoč pri izvajanju tako imenovanih ʺwheelievʺ, oziroma vožnje po zadnjem kolesu. Ne smemo pozabiti na zavorni sistem ABS, ki bo pri vsej tej moči skrbel za varnejšo ustavitev italijanskega dvokolesnega izstrelka.

Dodatne Informacije

ducati.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!