fbpx

2024 Ducati Multistrada V4 S Grand Tour: s tem motorjem boste odpotovali okoli sveta!

Ducati Multistrada je motor, ki vabi pustolovce!

2024 Ducati Multistrada V4 S Grand Tour
Foto: Ducati

Ducati predstavlja svojo najnovejšo mojstrovino! Odkrijte najnovejši dragulj iz Ducatijeve delavnice - Multistrada V4 S Grand Tour, ki je pripravljena na vsako avanturo, ne glede na razdaljo.

Ducati, italijanski titan v svetu motociklizma, je ponovno postavil mejnik z izdajo svojega najnovejšega modela – 2024 Ducati Multistrada V4 S Grand Tour. Ta motocikel ni le lepotec, ampak je tudi zver na cesti, zahvaljujoč svojemu močnemu 1.158cc V4 Granturismo motorju, ki ponuja neverjetnih 170 KM (125 kW) pri 10.500 vrt./min in 125 Nm (92 lb-ft) pri 8.750 vrt./min.


A kaj je motocikel brez svoje tehnologije? Ducati Multistrada V4 S Grand Tour se ponaša z vrsto naprednih funkcij. Marzocchi Ducati Skyhook Suspension Evolution polaktivno elektronsko vzmetenje zagotavlja gladko vožnjo ne glede na teren. Sistem Vehicle Hold Control omogoča enostavno speljevanje na klancih, medtem ko več voznih načinov omogoča prilagoditev vožnje vašim željam. Vse to je regulirano preko Bosch IMU, ki zagotavlja optimalno delovanje vseh teh funkcij.
Foto: Ducati
Foto: Ducati

In če mislite, da je to vse, se motite! Ta model je opremljen z ogromno nadgradnjami in dodatki. Živi TPMS sistem omogoča spremljanje tlaka v pnevmatikah v realnem času, brezključni zagon in pokrov za gorivo pa povečujeta udobje in varnost. Vse LED luči, vključno z zavojnimi LED žarometi, zagotavljajo odlično vidljivost v vseh pogojih. In da, vse to je standardno!

Za tiste, ki cenijo zgodovino, je treba omeniti, da Multistrada praznuje svojo dvajseto obletnico. Ta model je prava počastitev dediščini in inovacijam, ki jih je Ducati prinesel v industrijo motociklizma. Vsaka podrobnost na tem motociklu je bila skrbno premišljena, od ekskluzivne Grand Tour barvne sheme do ergonomsko oblikovanih sedežev, ki zagotavljajo udobje na dolgih potovanjih.

2024 Ducati Multistrada V4 S Grand Tour
Foto: Ducati
2024 Ducati Multistrada V4 S Grand Tour
Foto: Ducati /

Foto: Ducati /
Dodatne funkcije 2024 Ducati Multistrada V4 S Grand Tour, kot so radarsko vodeni tempomat, sistem za zaznavanje mrtvih kotov in centralno stojalo, dvigujejo ta motocikel na povsem novo raven. Ne glede na to, ali načrtujete potovanje čez celino ali le vikend izlet, je 2024 Ducati Multistrada V4 S Grand Tour pripravljena na vse.

Za konec, če se sprašujete o ceni, je Multistrada V4 S Grand Tour na voljo za prednaročilo po ceni 28.395 dolarjev v ZDA in 31.595 CAD v Kanadi. Cene za EU še niso znane.

Dodatne Informacije

ducati.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.