Ducati Multistrada 1260 Enduro: Ducati za avanture po brezpotjih

Priljubljenost avanturističnih oziroma enduro motornih koles je iz dneva v dan večja. Eden izmed njih je tudi Ducati Multistrada 1260 Enduro, ki ponuja kopico zanimive tehnologije in ogromno užitka v vožnji.

Zaradi priljubljenosti bo vse več znamk začelo izdelovati motorna kolesa, ki bodo po godu dvokolesnim navdušencem, ki se radi podajo na brezpotja. Ducati Multistrada 1260 Enduro je močno in robustno motorno kolo, ki ga brez težav zapeljemo po neurejenih poteh. Multistrado 1260 poganja Testastretta DVT 1262 motor s 158 konjskimi močmi in 128 njutonmetri navora. A dober motor ni tisto bistvo, ki naredi Multistrado resnično privlačno.

Ducati Multistrada 1260 Enduro se namreč ponaša s prenovljeno šasijo, ki jo je lažje upravljati pri nižjih hitrostih. K temu lahko dodamo še vzmetenje Skyhook Suspension Evo, ki poskrbi za boljše premagovanje asfaltne ceste ali zahtevnejšega terena. Na voljo imamo zavorni sistem Bosch Cornering ABS in luči za vožnjo v ovinek. Ducati Qucik Shift omogoča prestavlja v višjo ali nižjo prestavo brez uporabe sklopke. Zaradi vse te tehnologije se lahko voznik posveti vožnji in v njej še bolj uživa in je bolj pozoren na teren pred njim. Za dodatno pomoč je motoristom na voljo aplikacija Ducati Link, prek katere lahko spremljajo stanje motornega kolesa in poiščejo informacije o poteh, servisih, prodajalcih in drugih storitvah.

Galerija slik: Ducati Multistrada 1260 Enduro

Dodatne Informacije

Več informacij:
ducati.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ford Ranger: za ameriške kupce posebni off-road paketi