fbpx

27. SOF 2018: Slavimo kreativnost, slavimo posel!

Slovenski oglaševalski festival (SOF) bo 12. in 13. aprila 2018 z nosilno temo »Slavimo kreativnost, slavimo posel!« v ospredje postavil prispevek oglaševalske industrije kot celote. Osrednji nacionalni dogodek oglaševalske in širše marketinške stroke ponovno vabi, da v osrčju Portoroža, v hotelu Kempinski Palace Portorož, prisluhnete številnim domačim kot tudi mednarodnim govorcem.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Hotel Kempinski Palace, Portorož
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 91,50 €

Predsednica letošnjega SOF-a mag. Karmen Škoda Piško poudarja, da SOF že desetletja vabi in postavlja izzive najdrznejšim, spodbuja bolj zadržane, zrcali realnost, s tekmovalnim programom pa nagrajuje in se prikloni idejam, zgodbam, izraznosti – tistih oglasov in rešitev, ki vsebujejo vrhunski izbor slovenskih kreativnih začimb. »SOF vedno znova povzdigne, ovije in nam kot darilo presenečenja prinese nove trende, nove pristope, s čimer vedno znova spodbudi razvoj tržnokomunikacijske stroke. Zato torej … slavimo kreativnost, slavimo posel,« še dodaja mag. Karmen Škoda Piško.
Vabljeni torej na SOF 2018, kjer boste imeli ponovno priložnost prisluhniti številnim domačim kot tudi mednarodnim govorcem. 

Dodatne Informacije

Več informacij:
sof.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!