3 astrološki znaki, ki jim nikoli ne smete zaupati svojih skrivnosti (in 3, ki jim lahko zaupate svoje življenje)

Zadnjič posodobljeno: :

Skrivnosti ne smete zaupati vsakomur.

Čeprav je nekaterim prijateljem mogoče zaupati vse naše najgloblje skrivnosti, imamo vsi vsaj enega prijatelja, ki si ne more pomagati, da ne bi pokvaril vsake zabave presenečenja.

Poglejte, katerim znakom vaše skrivnosti pomenijo tajne podatke in dragocen tovor ter kateri komaj čakajo, da jih izdajo.

3 znaki, ki znajo ohraniti skrivnost

Škorpijon

Škorpijoni so resnično osebe na katere lahko zanesete, da bodo vaše skrivnosti odnesli v grob – in še dlje. Introspektivni, tihi in skrivnostni škorpijoni nikoli ne bodo razlili vaših skrivnosti (razen, če seveda najprej vi ne izdate njihovih!)

Ribi

Tako kot škorpijoni so tudi ribe občutljivo vodno znamenje, na katerega lahko zanesete, da bodo do vaših skrivnosti ravnali tako, kakor do svojih – previdno in razsodno. Znani po tem, da so nesebični. Lahko so močni empati in se težko otresejo energije nekoga drugega. To energijo bodo obdelali tako, da se bodo izpovedali v svojem dnevniku ali terapevtu. Torej, če jih nočete obtežiti s skrivnostmi, jih raje zadržite zase.

Lev

Levi so izjemno zvesti in zaupanja vredni prijatelji. Včasih so napačno opisani kot obsedeni sami s seboj, a v bistvu jih dejansko bolj zanimajo drugi ljudje. In prav ljudje so tisti, ki jih ohranjajo pri življenju ter jih motivirajo. Ko vas lev spusti pod svoje okrilje, vas bo vedno ščitil! Tako kot škorpijoni, vas tudi levi ne bodo izdali, če prej ne izdate njihovega zaupanja.

via GIPHY

3 znaki, ki ne morejo obdržati skrivnosti

Strelec

So filozofi astrologije in se manj ukvarjajo z dejstvi, bolj pa z resnico. Vsemu želijo “priti do dna.” Ti živahni, intenzivni in karizmatični ljudje so znani po svojih pripovedovalskih veščinah in radi pretiravajo ter stopnjujejo dramo. Bodite previdni, ko jim poveste nekaj, kar naj bi ostalo med vami, ker če je vaša zgodba dovolj dobra za njih, si ne morejo pomagati, da je ne bi delili z drugimi.

Dvojčka

Dvojčki so tračarji astrologije, zato seveda absolutno ne morejo imeti zaprtih ust. Njihov vladajoči planet je Merkur – in vse kar si želijo početi je komunicirati! Čeprav so življenje vsake zabave, jih ne bi smeli vključiti v načrtovanje kakšnega velikega presenečenja. Ne gre za to, da bi ga radi uničili, ampak bi radi, da se vsi igrajo po njihovih pravilih.

Devica

Tudi devici vlada komunikacijski planet Merkur. Tako kot ribe, se tudi device pogosto vpletejo v življenju drugih ljudi. A medtem, ko so ribe pogosto preveč nesebične, so device ravno nasprotno – preveč sebične. Če vam bodo pomagale, morate delati po njihovih pravilih. In če se uprete njihovemu načrtu, se vam bodo maščevale in vas ogovarjale vsakemu, ki jih bo želel poslušati.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ste že spoznali svojo karmično sorodno dušo? To je 9 znakov!