fbpx

3 čudovite nastanitve v srcu Dolomitov, ki vabijo ljubitelje smučanja

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Močno upamo, a letošnja sezona smučarskih navdušencev ne bo razočarala. Naš pogled smo usmerili čez zahodno mejo, v Italijo in v osrčju veličastnih Dolomitov našli tri čudovite nastanitve za oddih v zimskih mesecih.

Sport Hotel Panorama

V srcu Trentina, najdete letovišče, ki ga obdaja kar dva hektara velik zasebni park s terasami in vrtovi, ki ga v zimskih mesecih pobeli sneg, kar mu prida še bolj pravljičen izgled. Paradni konj Sport Hotela Panorama je brez dvoma ogromen wellness kompleks, s kar osmimi ogrevanimi bazeni, kopico savn, kopeli, tudi čajnice. Prava paša za oči je tudi oprema hotela, saj se pri dizajnu prepletata tirolska tradicija in klasični kosi, med drugim v sobah najdete tudi stole slovitega Charlsa Eamesa.

Hotel Berghang

Na pobočju hriba, na mirni lokaciji ob koncu vasi, najdete Hotel Berghang. Obdajajo ga veličastne gore, ki jih je mogoče občudovati iz hotelskih sob z velikimi balkoni. Ena izmed nam najljubših sob je tista na podstrešju, kjer lahko zaspite s pogledom na zvezdnato nebo. V sklopu hotela se nahaja tudi manjši wellness center. Če želite razvajati svoje brbončice, je to pravo mesto za vas. Restavracija pod taktirko chefa Gregorja Eschgfällerja namreč slovi po inovativnih jedeh, prepletenih s tirolsko kulinarično tradicijo.

Hotel Steger-Dellai

Hotel Steger-Dellai budno bdi nad dišečimi travniki, za njim pa se dvigujejo mogočni vršaci bližnjih gora. Te je mogoče opazovati tudi s čudovite razgledne terase in balkonov sob, od koder se vam odpre prekrasen pogled na okoliško naravo. V hotelu stavijo na sobivanje z okolico, temu primeren pa je tudi kulinarični izbor jedi, ki temeljijo na pristni južno Tirolski kulinariki. V sklopu hotela je tudi wellness, ki se razteza na kar 2000 m2 in nudi številne savne ter kopeli, celo aromaterapijo in Kneippovo krožišče s hladno jamo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!