fbpx

3 domače brunarice v srcu Bohinja

Foto: booking
Zadnjič posodobljeno: :

Bohinj je čudovita počitniška destinacija, četudi le za podaljšan konec tedna. Ponuja namreč pestro paleto aktivnosti, od kolesarjenja do pohodništva in vodnih športov, ob tem pa obljublja sproščujoč oddih v objemu neokrnjene narave.

Koča Stan v kampu Danica

V sklopu kampa Danica so uredili prijetno hišico in jo poimenovali Stan. Kamp leži nekaj stro metrov stran iz središča Bohinjske Bistrice in ob odmaknjenosti od vrveža nudi čudovit stik z naravo. Koča Stan je namenjena vsem, ki si želijo bivanja v naravnem zavetju, a jim je trda streha ljubša od šotorskega platna. V njej lahko bivata dve osebi, poleg sodobne opreme pa vas v koči pričakajo tudi izdelki, ki se lahko pohvalijo s certifikatom Bohinjsko.

 

Kovačeva hiša v Stari Fužini

Očarljiva hišica na obrobju Stare Fužine vam obljublja popolno doživetje miru in neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka. Spočijete se lahko na terasi in prisluhnete zvenenju kravjih zvoncev z bližnjega pašnika ali pa petju ptic ter čričkov. V pritličju najdete dnevni prostor s kuhinjo, v nadstropju pa tri spalnice in kopalnico. Hiša se lahko pohvali z zanimivo zgodovino, saj je kratek čas v njej počitnikoval tudi sloviti Jean-Paul Sartre.

Koča Pr’ Marički

Prijetna hišica stoji v Bohinjski Bistrici in je nekdaj slovela po omamnem vonju po sveže pečenem kruhu, ki se je širil iz kuhinje. Nahaja se v objemu mirnega travnika, poleg gozda, kjer se vam odpira čudovit pogled na okoliške gore, idilo pa dopolnijo pašne živali, ki vam delajo družbo na bližnjih pašnikih. Sodobno opremljena koča se lahko pohvali z dvema spalnicama in savno, ob večerih pa lahko uživate ob romantičnem kaminu.

 

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!