fbpx

3 frizure, ki izgledajo odlično tudi, če vas ujame dež

Foto: Remy_Loz /Unsplash

Prišla je jesen in z njo dež in vlaga, ki sta velik sovražnik urejenih pričesk. V kolikor vas ujame neprimerno vreme in ne želite izgledati neurejeno smo za vas pripravili tri pričeske, ki izgledajo dobro, tudi če vas ujame slabo vreme.

1. Figa balerina

Balerinko lahko naredite v nekaj minutah in izgleda odlično. Vse, kar potrebujete, so krtača, elastika, špangice. Lahko pa uporabite tudi posebno gobo za fige, ki da večji učinek gostih las. Lase preprosto zavežete v večjo figo in le to pritrdite s špangami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair)

2. Eleganten čop

Zglajene pričeske so še posebej odporne na nevihte. Lase je v takem primeru potrebno fiksirati z lakom za lase. Do potankosti zglajen in urejen čop je čudovit tako za v šolo in službo kot za večerne zabave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by justine marjan (@justinemarjan)

3. Razmršen slog

Neurejen slog las je kot nalašč za deževne dni. Zelo priljubljen je stil razmršenih las, ki jih lahko uredimo kot kito, figo, čop. Igriva razmršeno speta frizura bo nedvomno pritegnila pozornost ob vsaki priložnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Nasvwti za učinkovito oblikovanje las

Kako odporna bo vaša pričeska na dež in slabo vreme, je odvisno tudi od tipa vaših las. Zato seveda uporabljajte izdelke za oblikovanje las, ki ohranjajo pričesko dlje časa v formi.

Nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri boju s pričesko v vlažnih razmerah:

  • uporabite pršilo za zaščito las pred vlago, ki bo lase prevlekel s tanko, nevidno plastjo, ki bo poskrbela, da bo frizura stola na svojem mestu
  • uporabljajte tudi lak za lase, ki omogoča, da vlaga ne prodre v lase, pričesko pa ohrani nedotaknjeno
  • nosite dežni plašč in dežnik
  • lase imejte spete

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!