fbpx

Hišica Arupium – sproščujoč pobeg v Gorski kotar

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Kaj je lepšega, kot brezskrbne počitnice v objemu narave? Hišica Arupium v Gorskem kotarju nudi prav to.

Neokrnjena hribovita narava in gozdovi v hipu začarajo tudi tiste, ki sicer prisegajo na morske valove in obalo. Ob bolj hladnih temperaturah pa se je ob večerih prijetno pogreti ob kaminu in se razgledovati proti naravi na drugi strani oken, ki počasi tone v noč. Hišica Arupium je pravo mesto za to, saj boste lahko v polnosti doživeli pravljični oddih v naravi!

Lastniki so dotrajano hišico pred leti povsem prenovili, jo opremili z udobnim pohištvom in okrasili z domačnostjo. Številni kosi pohištva so narejeni kar iz starega lesa, ki je nekoč služil za konstrukcijo stare hiše. Tudi fotelje so uspešno restavrirali, s kamnitimi površinami pa interjer vezali na okoliško naravo. Hišica se nahaja v neposredni bližini reke Gacke in na vsega skupaj 60 m2 ponuja udobno namestitev za do pet oseb. V njej se nahajata dve spalnici, kuhinja, dnevni prostor in kopalnici.

Eden izmed najčudovitejših predelov je brez dvoma zeleno dvorišče, kjer se v nekaj korakih sprehodite do nabrežja reke. S terase, na kateri je tudi masažna kad, se odpira čudovit razgled na reko in okoliške gozdove.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!