fbpx

3 najbolj romantična astrološka znamenja

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Katere ženske imajo najraje romantiko? Zagotovo tiste, ki berejo ta zapis, in radovedno preverjajo, ali astrologi sporočajo tisto, kar si želijo – ali in koliko je njihov partner pripravljen uresničiti njihove sanje.

Ljubitelji astrologije vedo, da so ognjena znamenja običajno strastna, zračna znamenja nekoliko nestanovitna in da so vodna znamenja zelo občutljiva.

Kdo pa so tisti, ki bodo naredili vse, da bo ljubezen nepozabna?

Oven

Je neustavljiv osvajalec, osvojil vas bo, še preden boste razumeli, kdo je in zakaj vam je všeč, trdijo astrologi. Oven ima vedno ideje za odlične zmenke, pripravljen je biti romantičen snubec, a tudi vznemirljiv partner v trajni zvezi. Z njim vam ni nikoli dolgčas, zna pa biti tudi zelo zahteven in ljubezen ne bo preživela, če dajanje ne bo dvosmerno.

via GIPHY

Rak

Ljubek in obziren, res mu je mar za partnerja. Rak vas je pripravljen presenetiti z majhnimi užitki, ki v katerih tudi sam uživa in kaže svoje resnične občutke. Pove vam, kaj čuti in vam to tudi pokaže, tekoče govori oba pomembna »jezika« ljubezni.

via GIPHY

Škorpijon

Lahko je skrivnosten, celo malce temačen, a se vedno zaveda svojih napak in pripravljen delati na sebi. Zato lahko z malo potrpljenja postane pravi sanjski partner. Zna skrbeti za vas kot rak, pogosto je strasten kot oven, k temu pa dodajte še globoko poznavanje psihologije, zaradi česar bo vaše želje prebral kot knjigo.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!