fbpx

3 veličastne ženske horoskopa: če ste rojene v teh treh znamenjih, vas čaka svetla prihodnost

Karizmatične in pogumne – ženske, rojene v teh treh astroloških znamenjih, so resnično čudovite!

Njihova narava je biti neustrašna, skladna s svojimi cilji in ambicijami. Čeprav jih povezujejo trije različni elementi – voda, zrak in ogenj – imajo ženske, rojene v teh treh astroloških znamenjih, veliko skupnih lastnosti, ena pa je še posebej izrazita – nikoli ne odnehajo!

Lev

Je kraljica horoskopa, ki ima najbolj izrazite vodstvene lastnosti v primerjavi z vsemi drugimi znamenji. Njeno poslanstvo je narediti velike spremembe, ne samo v svojem življenju, ampak tudi na kolektivni ravni. Vedno se trudi ohranjati čiste karmične vzorce in na pošten način uspe doseči, kar hoče. Ima močno voljo in je na zunaj videti kot neuničljiva skala, včasih se zdi hladna. Vendar je levinja pogumna in močna, v sebi pa skriva izredno nežno plat.

Levinja je kraljica horoskopa.

Škorpijon

Po mnenju astrologov škorpijonke veljajo za čarobne dame, ki imajo neuničljivo karizmo. Imajo močno intuicijo, vedo, katera pot vodi do uspeha, in se nikoli ne predajo. Njihov nasvet je dragocen in njihove tolažilne besede so zdravilne. Zato si je škorpijonka upravičeno zaslužila naziv najboljše prijateljice v horoskopu. Ko si zastavi cilje, se bori na vse možne načine, da jih doseže. Njena slabost je, da ne trpi poraza, kritik in avtoritete.

Vodnar

Teži k uresničevanju sanj – tako svojih, kot drugih. Je pustolovka, ki vas bo navdihnila, njena energija pa je razlog, da vedno pritegne pozornost. Živi, da bi bila srečna. V življenju izbere preprostost in srečo, ne glede na mnenje in prepričanja okolice. Pogosto ji je težko ohraniti tak optimizem in včasih se zdi kot egocentrična oseba, ki se odloči, da bo šla po lažji poti, samo da bi dosegla tisto, kar si želi. Ko pa se za pomoč obrne k vesolju, nikoli ne pozabi prositi še za svoje drage.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!