fbpx

3 vile v Istri s čudovitimi masažnimi bazeni za romantične večere v dvoje

Foto: booking.com

Na Hrvaškem je v zadnjih letih vzklila kopica čudovitih zasebnih namestitev. Povečini se ponašajo z zasebnimi masažnimi bazeni, tudi fitnes centri in bazeni, za vas pa smo izbrali tri najbolj zanimive.

Villa AltaVista

V mirnem kotičku priljubljene opatijske riviere stoji Villa AltaVista, ki se poleg štirih udobnih spalnic z zakonskimi posteljami, opremljeno kuhinjo in privatnim mini golf igriščem, ponaša tudi z zunanjim ogrevanim bazenom ter wellnessom z masažno kadjo. V sklopu vile pa najdete tudi zasebni fitnes center s čudovitimi pogledi na Jadransko obalo in finsko savno.

Yellow Tree

V očarljivi istrski vasici Jurići stoji markantna luksuzna vila Yellow Tree, ki zagotavlja mir in zasebnost. Namesti lahko do deset oseb, katerim so na voljo štiri prostorne spalnice in raztegljiv kavč. Vila se ponaša tudi z notranjim bazenom, ki omogoča plavanje tudi ob hladnejšem vremenu, družbo pa mu delajo masažna kad, savna in fitnes. V sklopu vile je na voljo tudi pohodna streha, kjer so postavljeni ležalniki za sončenje.

 

Villa Brandestini

V starem mestnem jedru Pule, le nekaj sto metrov stran od slovitega rimskega amfiteatra, stoji vila Brandestini, katere zgodovina se je začela pisati že v začetku dvajsetega stoletja. Skrbni lastniki os jo pred časom obnovili in spremenili v sodobno nastanitev s štirinajstimi prostornimi sobami. Z vseh je mogoč prehod na streho, kjer se nahaja masažna kad s panoramskim pogledom, poleg pa so tudi ležalniki za sproščanje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!