fbpx

30. maja prihaja mlada Luna, čaka nas neverjetna energija

Foto: Omid Armin / Unsplash

Ta astrološki fenomen vas bo popolnoma navdušil. Mlada Luna bo 30. maja 2022 imela močan vpliv na vsa horoskopska znamenja. Ta astrološka sprememba bo prinesla nepričakovane spremembe v vašem življenju.

Torej konec maja prihaja mlada Luna v Dvojčkih, s tem astrološkim pojavom pa se zapira portal mrkov, ki bo prinesel številne hitre in velike spremembe.

Če se vam je v prejšnjem obdobju zgodilo nekaj stvari, ki vas niso prav navdušile, potem je čas, da se prepustite energiji mlade Lune, ki bo vse v vašem življenju obrnila na bolje.

via GIPHY

Ker je to prva takšna Luna po mrku, prinaša svežo energijo, ki vas bo uspela spodbuditi in motivirati, da boste kos vsem spremembam na vaši poti.

Bodite potrpežljivi, saj boste še vedno čutili vpliv retrogradnega Merkurja, ki bo na vas kot vladar Dvojčkov vplival v času mlaja.

Najpomembnejše je, da se v času mlade Lune večinoma ukvarjate sami s sabo in uredite svoje misli. Očistiti se morate negativnih čustev in se osredotočiti le na pozitivne misli.

via GIPHY

Ni strašljivo in če vam ne uspe narediti koraka naprej, nič ni narobe, le nadaljujte, saj se boste v tem času lažje spopadli z vsemi težavami.

Merkur gre 3. junija retrogradno in bo trajalo nekaj časa, da se vrne na prejšnjo moč, a takrat bo vse jasno in boste imeli jasno sliko življenja. Če se želite sprostiti in popolnoma prepustiti delu na sebi ter uživati ​​življenje, se preprosto odpravite v naravo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!