fbpx

5 znakov, ki kažejo, da vaša zveza počasi, a zanesljivo razpada

Foto: Allan Dias / Unsplash

Odnosi so pogosto lahko zapleteni in nihče se ne želi počutiti, kot da zapravlja čas z nekom, ki čaka na nekaj, kar ne bo prišlo.

Večkrat se partnerja naveličata drug drugega, ne znata komunicirati in veliko parov se zaradi tega razide, vprašanje pa je, kako prepoznati, da odnos res razpada in da nima več perspektive.

Obstaja nekaj zanesljivih znakov, ki vam bodo pomagali razrešiti dileme, in da boste lahko lažje premisliti o svojih nadaljnjih odločitvah.

1. Partner vas ne spoštuje

Znak, da odnos počasi razpada, je, če eden od partnerjev omalovažuje drugega in se do njega obnaša nespoštljivo. Če se vaš partner ne želi posvetovati z vami in zmanjšuje vašo pozitivno energijo, je to znak, da nekaj ni v redu.

via GIPHY

2. Čustveno vas zlorablja

V javnosti je lahko prijazen, med štirimi stenami pa je popolnoma drugačen. Če vas partner poskuša oddaljiti od družine, prijateljev, je to slab znak.

3. Počutite se nezdružljiva

Spraševali ste se, ali je to oseba, s katero bi preživeli preostanek svojega življenja, in ali ste pripravljeni sprejeti vse njene prednosti in slabosti, in prišli do odgovora, da temu ni tako. Vaša komunikacija je minimalna, saj nimate več skupnih mnenj, kar kaže, da zagotovo niste več zaljubljeni.

via GIPHY

4. Vodite različna življenja

Ni vam treba biti ves čas skupaj in je prav, da imate življenja izven življenja s partnerjem, vendar je velika težava, če se vajini poti popolnoma razideta in ne želite govoriti o preteklem dnevu in načrtih za naslednji dan. Če ni več del vašega dneva, se je vajino razmerje končalo.

5. Nenehno se prepirate o istih stvareh

Če ne morete doseči kompromisa in urediti vsakdanjih majhnih konfliktov, tudi če so ti konflikti vedno enaki, potem niste več sorodne duše. Večje napake niso bile nikoli odločilne, ampak vedno majhne in na videz nepomembne, ki so po navadi krive za razhod.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!