fbpx

30 najboljših idej za popolno darilo

Pomislite, kdaj ste zadnjič prejeli darilo. Mogoče vam je prijatelj podaril knjigo, za katero je mislili, da vam je všeč, ali pa sta se na vaši mizi pojavila dobra kavica in slastna torta! Najverjetneje so geste podarjanja daril veliko pripomogle h krepitvi odnosa. Kaj pa če darovalec z darilom popolnoma zgreši? Zamislite si, da prejmete darilo, ki ga ne želite, ali pa morda izdelek blagovne znamke, ki vam ni všeč.

To vam bi vsekakor pokvarilo veselje, zato je izbira pravega darila še kako pomembna. Zakaj je darilni set SelectBox idealno darilo za vsakogar, si preberite v nadaljevanju. Seveda ne moremo reči, da je eno darilo popolno za vsakogar, toda obstajajo darila, med katerimi vsakdo najde nekaj zase. Darilni paketi SelectBox podarjajo možnost izbire, podarjajo svobodo, podarjajo raznolikost in so zelo inovativni. V resnici ljudje stremimo k doživetjem, k uživanju v trenutkih in k novim izkušnjam.

Darilni paketi SelectBox
Darilni paketi SelectBox

Doživetje je tisto, kar si zapomnimo!

V življenju se ne spominjamo materialnih dobrin, ne spominjamo se dni. Naši spomini so sestavljeni iz trenutkov in doživetij. V resnici je doživetje tisto, ki šteje, kajti tudi par čevljev vam ponuja novo izkušnjo, novo zgodbo, nov stil. In če lahko kot darilo podarite pravo doživetje, ne le posredno prek para čevljev, ste podarili zares najboljše darilo. Zapomnite si, da darilo pove zelo veliko tudi o vas. Če se pri izbiri darila potrudite in podarite nekaj enkratnega, to kaže, da vam je za človeka res mar. Če podarite nekaj samo zato, da ne pridete praznih rok, je to znak brezbrižnosti in obdarovanec si bo mislil, da vam ni mar zanj. Zato je še kako pomembno, kakšna darila izbirate. Z darilnimi paketi SelectBox svojih najdražjih zagotovo ne boste razočarali, saj bo vsakdo našel nekaj zase. Podarite jim svobodo izbire!

Podarite nebeška razvajanja v najboljših wellnessih

Razveselite najdražje z izjemnimi doživetji ob darilih, ki jim bodo ostala v spominu za vedno. Ne pozabite, najlepša doživetja so tista, za katera ne najdemo besed. Darilni paketi v sklopu kategorije lepota vključujejo več kot 400 različnih možnosti za sanjsko razvajanje, med katerimi najdete masaže proti stresu, masaže s pravim zlatom ali vročimi kamni, čokoladne tretmaje, termalne rituale, oblikovanje telesa s kavitacijo, lifting, večerni make up ali romantični džakuzi s sadjem in kozarčkom penine. Ste še v dvomih, da vaši najdražji ne bi našli popolnega tretmaja zase? Podarite jim darilne pakete SelectBox in s tem sprostitev, ki ji ni para!

Navdušite jih z najboljšimi adrenalinskimi doživetji

So vaši najdražji navdušeni adrenalinci in jim je najlepše darilo nova nadvse nenavadna izkušnja, povezana s športom? V darilnih paketih šport in adrenalin bodo našli več kot 250 možnosti za ekstremno doživetje po njihovi izbiri. Paketi vključujejo ekstremne aktivnosti v naravi, kot so zipline, bungee jumping, skok s padalom, vožnja s Ferrarijem, snežni rafting, vožnja s pasjo vprego ter številne druge zimske in poletne športne dogodivščine na prostem ali v dvoranah. Podarite jim korak v neznano z darilnimi paketi SelectBox in jim pričarajte izkušnjo, o kateri bodo še dolgo navdušeno govorili!

Zadovoljite njihov gurmanski navdih

Zapeljujoče kulinarične umetnine izbranih kuharskih mojstrov bodo razdražile še tako zahtevne brbončice in ustvarile nepozabno doživetje. Darilni paketi iz kategorije gourmet vključujejo več kot 400 možnosti za sanjsko kulinarično potepanje, ki bodo zadovoljile prav vsak okus. Paketi vključujejo kosilo ali večerjo za dve osebi s tremi ali več hodi priznanih kuharjev in kapljico dobrega vina. Topel ambient izbranih restavracij bo vaše obdarovance razvajal z mesnimi, ribjimi, vegetarijanskimi in veganskimi jedmi ter jih popeljal v kulinarično ekstazo. Privoščite jim popolno gurmansko izkušnjo z darilnimi paketi SelectBox.

Podarite raziskovanje najlepših turističnih kotičkov

Svojim najdražjim podarite čudovite izkušnje spoznavanja novih krajev, oddiha in sprostitve v popolnem udobju. Turistični darilni paketi SelectBox ponujajo več kot 500 možnosti za nastanitev v romantičnem ambientu. Paketi vključujejo hotelsko sobo ali apartma za dve osebi ali družino, za eno ali dve noči z zajtrkom. So odlična priložnost za čudovito doživetje, brezskrben pobeg ob koncu tedna in številne aktivnosti v naravi ali bližnjih mestih. Raziskovali bodo sončne Alpe, Istro, notranjost dežele in začutili dinamičen utrip večjih mest. Popeljali jih bomo na najlepše točke v regiji, obdane s čudovito naravo. Podarite nepozaben oddih z darilnimi paketi SelectBox.

Če si torej želite, da se prijateljem, ki jih obdarjate, nekaj resnično vtisne v spomin, jim podarite izkušnjo, v kateri bodo lahko uresničili svoje interese in osebne želje. Odločitev za obdarovanje z darilnim paketom SelectBox bo zadetek v polno, saj boste obdarovancem ponudili nešteto raznovrstnih možnosti, kje in kako jih uporabiti. Podarite nekaj novega in izvirnega, podarite eno izmed čudovitih doživetij iz programa darilnih paketov SelectBox. Darilni paketi z vrednostnimi karticami veljajo v svetu za vedno bolj priljubljeno darilo, saj z njimi podarimo popolno darilo – svobodo izbire!

Zima_Uzivac-570x310px

Dodatne Informacije

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še veliko drugega. Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2.200 doživetij. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov s številnimi partnerji iz Slovenije in Hrvaške. To so darila, ki bodo pustila neizmerno veliko spominov ter še po obdarovanju prebujala veselje in radost.

Vsebino omogoča podjetje Kitio, d. o. o.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!