fbpx

Sreča se skriva v majhnih stvareh

Dan nam polepšajo majhne pozornosti, ki nam jih namenijo dobri ljudje. Velikokrat je dovolj že prijazen nasmeh, ki nam vzbudi občutek sreče. Čarobne moči, ki jo ima nasmeh, se dobro zavedajo tudi pri podjetju HOFER.

Z Nasmeškotki, dobrodelnimi piškotki, želijo pričarati nasmeh na obraz tako tistim, ki jih podarjajo, kot tistim, ki jih prejmejo, še posebej pa otrokom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.

Prav njim namreč namenjajo sredstva, zbrana od prodaje Nasmeškotkov, ki jih v omejeni količini najdete na policah trgovin HOFER v decembru po ceni 1 evro. Projekt Nasmeškotek so v HOFERju začeli v letu 2017 in skupno zbrali že več kot 20.000 evrov. A takšna podpora ni pomembna le zaradi finančnih sredstev. Z Nasmeškotkom dajemo otrokom tudi občutek, da je nekomu mar in da v stiski niso sami. Za praznike se zato spomnite, da se sreča skriva v majhnih stvareh, tudi v obliki Nasmeškotka.

S projektom Nasmeškotek so v HOFERju pričeli v letu 2017 in skupno zbrali že več kot 20.000 evrov.
Projekt Nasmeškotek so v HOFERju začeli v letu 2017 in skupno zbrali že več kot 20.000 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
nasmeskotek.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!